Evenementen- en vergaderlocatie

Plofhuis bij Fort Uitermeer.

Op het prachtige terrein van het fort vind je onze sfeervolle evenementenlocaties perfect voor een vergadering, een training, een heisessie of een bedrijfsuitje.

Het Plofhuis is een voormalige munitie opslag-plaatsen die stammen uit de vorige eeuw. Een aantal zijn gemoder-niseerd met het behoud van authentieke details.

Centraal gelegen

Historische locatie

Groene omgeving

Meerdere plofhuisjes

PLOF HIER MAAR LEKKER NEER

Onze plofhuisjes.

Bij het Plofhuis beschikken wij over meerdere ruimtes. Een Plofhuis huur je altijd helemaal exclusief voor jouw bijeenkomst of evenement.

plofhuis 15 fort uitermeer vergaderlocatie
10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

plofhuis 3 fort uitermeer vergaderlocatie
5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

plofhuis 2 fort uitermeer vergaderlocatie
50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Groen & historisch

Een inspirerende locatie.

Vergadering

Vanaf 5 personen

Meer info

Bedrijfsuitje

Vanaf 10 personen

Meer info
SAMEN AAN DE SLAG

Een greep uit onze activiteiten.

Bij het Plofhuis bieden we een aantal toegankelijke (teambuilding) activiteiten aan die leuk zijn voor je bedrijfsuitje of als vergaderbreak!

Bekijk alle activiteiten hier.

10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF kerstuitje main
10 - 65 personen

PLOF KERSTUITJE

fort trivial
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

De PLOF crew

Wij staan graag voor jullie klaar.

Met ieder zijn eigen specialisme, maar allemaal met het PLOF DNA verzorgt onze PLOF crew dat jullie een knallende dag hebben bij ons.

Plofhuis Robert-Jan Nederbragt
Sales, IT & Finance

Robert-Jan Nederbragt

Plofhuis Patricia Nederbragt-Lammers
Marketing & Design

Patricia Nederbragt-Lammers

Plofhuis Albert Gerritsen
Sales & Operations

Albert Gerritsen

Zij zijn hier al eens neergeplofd.

Lees hieronder de ervaringen van andere bedrijven die hier al eens neergeplofd zijn.

Martin december 12, 2023
google

Heel gezellig bedrijfsuitje gehad bij het plofhuis. In kerstsfeer. Erg leuke spelletjes gedaan en lekker gegeten. Ook de rondleiding was leuk! Bedankt voor alles.

Monique Van Den Bogert december 11, 2023
google

We hadden een geweldig kerstfeest! Alles was tot in de puntjes verzorgd! Na een feestelijk ontvangst zijn we in groepen spellen met een kersttintje gaan doen. De ene groep nog fanatieker dan de ander. Nadat de winnende groep bekend was, zijn we gaan dineren in het naastgelegen Porterhouse. Een fantastische accomodatie met heerlijk eten en niet te vergeten top bediening! Al met al een top ervaring!

Claudia Doets december 11, 2023
google
Guit-Jan Ridderbos november 21, 2023
google

Originele en leuke rustige l9catie

Marlene Rhemrev november 12, 2023
google

Super locatie.

Paul van de Kamer september 25, 2023
google

Hartelijk dank voor de organisatie en begeleiding van onze jaarlijkse teamdag, waarbij we de de beschikking kregen over een eigen munitiehuisje in de vorm van PLOFhuis 3, inclusief catering, een sfeervolle vergaderruimte en pantry/keuken. Ook de PLOF-Gamble was een succes. Een leuk en gevarieerd opgezet teamspel, onder de ontspannen (bege)leiding van Albert. Aansluitend prima gegeten bij het aanpalende restaurant Porterhouse. Al met al een zeer geslaagde dag! Nogmaals dank. Angela Bruijs Axon Healthcare

Axon Healthcare september 22, 2023
google

Het activiteitenprogramma was erg leuk. Helaas werkte het weer niet mee, maar dat is prima opgevangen. Locatie is prachtig! Eten was prima verzorgd. Kortom: een aanrader voor een leuk team-uitje maar ook gewoon voor een terrasbezoek.

Francis de Kwant september 22, 2023
google

Een super leuk uitje gehad met ons team (55 personen). Ontvangst met een heerlijk gebakje en daarna de DIY activiteiten gedaan. De activiteiten waren voor iedereen toegankelijk en leuk om te doen. Tussendoor pauze en aan het einde een BBQ. Alles was goed geregeld en prima begeleiding. Daarnaast een mooie locatie. Alleen maar positieve geluiden van de collega’s. Kortom top, top! Dank aan Albert en zijn team.

Roelie Jeurissen augustus 25, 2023
google
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons PLOFnieuws.

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.