Teambuilding & gezelligheid

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Wil je voor jullie medewerkers een actief bedrijfsuitje en originele dag aanbieden op een bijzondere historische locatie?

Dan zijn jij en jouw medewerkers en collega’s van harte welkom bij het Plofhuis! Wij organiseren namelijk graag een actief bedrijfsuitje op een stoer fort in Weesp.

Fort Uitermeer is prachtig gelegen en omringd met natuur, terwijl de bereikbaarheid hier niet onder te lijden heeft. Kies voor het Plofhuis, waar je samen met jouw collega’s een onvergetelijke actieve dag kunt beleven.

Wil je hier ook neerploffen?

Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Voordelen van een actief bedrijfsuitje

Zoals je misschien al weet, heeft een actief bedrijfsuitje vele voordelen. Door middel van intensieve activiteiten leren de medewerkers elkaar namelijk in een korte periode beter kennen. De activiteiten die wij voor een actief personeelsuitje aanbieden zijn bedoeld om op een speelse manier met elkaar samen te werken, om zo een positief resultaat neer te zetten. Dit bevordert de teamspirit en is ook bevorderlijk voor de onderlinge communicatie. Beide zaken die ook later op de werkvloer uitstekend van pas zullen komen.

Toegankelijk

Wij ontwikkelen onze activiteiten helemaal zelf en houden hierbij vooral rekening dat een actief bedrijfsuitje voor iedereen toegankelijk is. Iedereen moet mee kunnen doen, vinden wij. Dus, ja lekker bezig zijn samen, maar nee, je hoeft niet 100% mobiel te zijn!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

plof puzzeltour fort uitermeer
10 - 100 personen

PLOF PUZZELTOUR

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Bijzondere locatie

De bijzondere locatie het Plofhuis is uniek en ademt groen en historie. Bij een bezoek aan ons fort wanen jij en jouw collega’s je ver weg van de stad, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring. Dit zorgt er ook voor dat mensen sneller geneigd zijn om uit hun comfortzone te stappen en versterkt de samenhorigheid.

Je zult dan ook merken dat de medewerkers na een actief bedrijfsuitje bij Fort Uitermeer met een sterkere band terug zullen keren op de werkvloer.

Daarnaast zullen wij altijd meer vertellen over deze bijzondere locatie, zodat jullie weten waar je geweest bent!

Ons aanbod van groepsactiviteiten

Wanneer je op onze website kijkt, dan zul je merken dat wij een divers aanbod van activiteiten beschikbaar hebben. De meeste van onze activiteiten kunnen zowel voor grote als voor kleinere groepen georganiseerd worden.

Voor ons maakt het dus niet uit of jullie met een klein groepje de PLOF Escape proberen op te lossen of met honderd collega’s trivianten gaan verzamelen. Ieder bedrijfsuitje wordt bij ons namelijk op maat georganiseerd.

actief bedrijfsuitje torenfort
actief bedrijfsuitje plofhuis

Combineer met een lunch

Bij het Plofhuis kun je terecht voor de leukste activiteiten. Daarnaast verzorgen wij tijdens de activiteiten voor een smakelijk ontvangst en een drankje tussen alle inspanningen tussendoor.

Misschien vind je het leuk om je actief bedrijfsuitje te starten met een heerlijke streetfood lunch! Wil je afsluiten met een borrel en/of diner dan adviseren wij jullie graag met de mogelijkheden voor een gezellig restaurant in de buurt.

Hollands weer

Helaas hebben we soms tijdens een actief bedrijfsuitje te maken met Hollands weer. Dat kan heel positief zijn, maar soms ook wat minder fijn. De omgeving van Fort Uitermeer zorgt vaak voor een natuurlijke bescherming, maar jammer genoeg niet altijd. Daarom zorgen wij altijd voor een alternatief plan. Onze activiteiten kunnen grotendeels ook plaatsvinden binnen in de Plofhuisjes en als dat niet kan organiseren we een alternatieve activiteit. Altijd in overleg uiteraard. Meestal bespreken we dit zelfs voorafgaand.

Dus, jullie actief bedrijfsuitje kan altijd doorgaan op onze bijzondere evenementenlocatie! Plof je bedrijfsuitje hier maar neer!