Teambuilding & gezelligheid

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Wil je voor jullie medewerkers een actief bedrijfsuitje en originele dag aanbieden op een bijzondere historische locatie?

Dan ben jij en jouw medewerkers van harte welkom bij het Plofhuis! Wij organiseren namelijk graag een actief bedrijfsuitje op een stoer fort in Weesp.

Fort Uitermeer is prachtig gelegen en omringd met natuur, terwijl de bereikbaarheid hier niet onder te lijden heeft. Kies voor het Plofhuis, waar je samen met jouw collega’s een onvergetelijke actieve dag kunt beleven.

Wil je hier ook neerploffen?

Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Voordelen van een actief bedrijfsuitje

Zoals je misschien al weet, heeft een actief bedrijfsuitje vele voordelen. Door middel van intensieve activiteiten leren de medewerkers elkaar namelijk in een korte periode beter kennen. De activiteiten die wij voor een actief personeelsuitje aanbieden zijn bedoeld om op een speelse manier met elkaar samen te werken, om zo een positief resultaat neer te zetten. Dit bevordert de teamspirit en is ook bevorderlijk voor de onderlinge communicatie. Beide zaken die ook later op de werkvloer uitstekend van pas zullen komen.

Bijzondere locatie

De bijzondere locatie het Plofhuis is uniek en ademt groen en historie. Bij een bezoek aan ons fort wanen jij en jouw collega’s je ver weg van de stad, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring. Dit zorgt er ook voor dat mensen sneller geneigd zijn om uit hun comfortzone te stappen en versterkt de samenhorigheid.

Je zult dan ook merken dat de medewerkers na een actief bedrijfsuitje bij Fort Uitermeer met een sterkere band terug zullen keren op de werkvloer.

Ons aanbod van groepsactiviteiten

Wanneer je op onze website kijkt, dan zul je merken dat wij een divers aanbod van activiteiten beschikbaar hebben. De meeste van onze activiteiten kunnen zowel voor grote als voor kleinere groepen georganiseerd worden.

Voor ons maakt het dus niet uit of jullie met een klein groepje gaan boogschieten tijdens de PLOF Spelen of met honderd collega’s trivianten gaan verzamelen. Ieder bedrijfsuitje wordt bij ons namelijk op maat georganiseerd.

Afsluiten met een borrel, diner of feest

Bij het Plofhuis bieden wij volledige arrangementen. Dit betekent ook dat wij de zorg dragen voor de catering tijdens jullie bedrijfsuitje en dat het bijvoorbeeld mogelijk is om het uitje te combineren met een afsluitende borrel of een diner.

Bij Fort Uitermeer zijn er meerdere mogelijkheden voor een leuke afsluiter. Denk aan een gezellige borrel op het terras bij Porterhouse of een intieme barbecue in de Ploftuin. Vraag naar de mogelijkheden.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp