Toegankelijk & fun

Je personeels-feest bij het Plofhuis.

Wil je graag een actief personeelsfeest organiseren? Ons Plofhuis is gespecialiseerd in actieve en stoere evenementen op Fort Uitermeer in Weesp. 

In overleg met jullie plaatsen wij met veel plezier een vrijblijvende optie naar aanleiding van ons eerdere contact voor een gezellig en actief personeelsfeest.

En als de offerte jullie bevalt, nodigen we jullie met alle plezier uit om het Plofhuis te bezoeken om te zien of deze past bij jullie ideeën voor een actief personeelsfeest.

Wil je hier ook neerploffen?

Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Actief personeelsfeest op een fort

Voor een actief personeelsfeest op een fort bieden wij tal van bijzondere arrangementen met voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor de Fort Trivial waarbij jullie zelf kiezen welke activiteiten ze gaan doen. Of maak samen met ons een passend programma op maat op het mooie Fort Uitermeer.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

rondleiding plofhuis fort uitermeer
10 - 60 personen

RONDLEIDING

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Inloop activiteiten

Tijdens een personeelsfeest is het erg leuk om net even dat extraatje aan te bieden aan het jullie medewerkers, dus waarom niet kiezen voor vrije inloop activiteiten? Hier kunnen je collega’s zelf kiezen welke activiteit ze willen gaan doen of dat ze gezellig neerploffen op het terras.

Combineer bijvoorbeeld de PLOF Escape met een fascinerende rondleiding over het fort. Toch nog een stukje teambuilding bij de PLOF Escape én meer te weten komen over deze bijzonder plek! Een leuke mogelijk dus om activiteiten te doen op jullie personeelsfeest om de dag te vullen met allerlei activiteiten.

actief personeelsfeest fort uitermeer
actief personeelsfeest weesp

Fort in de Randstad

Ons fort ligt in de Randstad tussen Amsterdam, Almere en Hilversum op een mooie, groene locatie en daarom ideaal voor een geslaagd personeelsfeest. Je kunt hier gratis parkeren (in de Randstad!). Met de groene omgeving kun je dit uitje aankleden met een toegankelijke teambuilding activiteit zoals de PLOF DIY, waarbij je in teams de strijd tegen elkaar aan gaat en zelf de jury bent! Of kies voor de hilarische PLOF Gamble, waarbij jij en je collega’s gaan gokken op elkaars kwaliteiten en zo zoveel mogelijk geld verdienen.