Toegankelijk & fun

Je personeels-feest bij het Plofhuis.

Wil je graag een actief personeelsfeest organiseren? Ons Plofhuis is gespecialiseerd in actieve en stoere evenementen op Fort Uitermeer in Weesp. 

In overleg met jullie plaatsen wij met veel plezier een vrijblijvende optie naar aanleiding van ons eerdere contact voor een gezellig en actief personeelsfeest.

En als de offerte jullie bevalt, nodigen we jullie met alle plezier uit om het Plofhuis te bezoeken om te zien of deze past bij jullie ideeën voor een actief personeelsfeest.

Wil je hier ook neerploffen?

Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Actief personeelsfeest op een fort

Voor een actief personeelsfeest op een fort bieden wij tal van bijzondere arrangementen met voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor de Fort Trivial waarbij jullie zelf kiezen welke activiteiten ze gaan doen. Of maak samen met ons een passend programma op maat op het mooie Fort Uitermeer.

Inloop activiteiten

Tijdens een personeelsfeest is het erg leuk om net even dat extraatje aan te bieden aan het jullie medewerkers, dus waarom niet kiezen voor vrije inloop activiteiten? Hier kunnen je collega’s zelf kiezen of ze een activiteit willen gaan doen of dat ze gezellig aan de bar blijven hangen.

Hiervoor hebben wij de PLOF Spelen ontwikkeld. Denk dan aan activiteiten zoals boogschieten, een mini escape room of een fascinerende rondleiding over het fort! Niet alleen tijdens de borrel is het mogelijk om activiteiten te doen op jullie personeelsfeest, maar je kan natuurlijk ook de dag vullen met allerlei activiteiten.

Fort in de Randstad

Ons fort ligt in de Randstad tussen Amsterdam, Almere en Hilversum op een mooie, groene locatie en daarom ideaal voor een geslaagd personeelsfeest. Je kunt hier gratis parkeren (in de Randstad!). Met de groene omgeving kun je dit uitje aankleden met een toegankelijke teambuilding activiteit zoals de PLOF DIY, waarbij je in teams de strijd tegen elkaar aan gaat en zelf de jury bent! Of kies voor de hilarische PLOF Gamble, waarbij jij en je collega’s gaan gokken op elkaars kwaliteiten en zo zoveel mogelijk geld verdienen.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp