Toegankelijk & fun

Actieve uitjes bij het Plofhuis.

Het stoere Plofhuis bij Fort Uitermeer biedt een unieke locatie voor actieve uitjes voor jullie bedrijf.

Daag je bezoekers uit met Fort Trivial, gebaseerd op Trivial Pursuit, waarbij je collega’s met elkaar moeten samenwerken om te winnen. 

Al onze groepsactiviteiten laten de bezoekers op een actieve manier samenwerken. Plezier staat telkens voorop, maar de teambuilding verliezen we geen moment uit het oog.

Combineer de actieve uitjes met heerlijke catering.

Wil je hier ook neerploffen?

Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Grote en kleine actieve uitjes

Bij het Plofhuis kun je terecht met grote en kleine groepen. Voor groepen van 10 tot 80 personen. Wil je met twintig mensen een leuke rondleiding doen? Met één van de geweldige gidsen van het fort leren jullie meer over deze bijzondere locatie alsook een aantal grappige anekdotes.

Wil je verschillende activiteiten doen met het hele bedrijf? Maak dan een combinatie van de PLOF Escape met een rondleiding.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF DIY main
25 - 100 personen

PLOF DIY

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Stoer en historische fort

Het Plofhuis maakt voor haar actieve uitjes ten volle gebruik van de mogelijkheden die het stoere en historische Fort Uitermeer biedt. Activiteit en locatie vormen telkens een geheel. Het inundatiespel van Fort Trivial is gebaseerd op het inunderen (onder water zetten) van de omgeving van het fort in tijd van oorlog. Water was het belangrijkste verdedigingswapen. Het water hinderde vijandige troepen in hun opmars.

De PLOF Gamble doet hetzelfde en laat je teruggaan in de tijd dat er hier manschappen verbleven. Omdat ze zich nogal verveelden werd er flink gegokt, iets wat jullie bij deze teambuilding opdracht ook gaan doen.

actieve uitjes fort uitermeer
actieve uitjes plofhuis

Elk fort is bijzonder

Elk fort is bijzonder en biedt zijn eigen mogelijkheden voor een actieve uitjes. Dikke verdedigingsmuren zorgen voor een aangenaam binnenklimaat voor jullie teambuildingsactiviteit.

De voormalige munitie opslagplaatsen hier bieden bijvoorbeeld een unieke locatie voor indoor activiteiten. En wat dacht je van een walking diner, waarbij je het hele fort ontdekt?