Toegankelijk & fun

Je activiteiten bij het Plofhuis.

Op zoek naar originele activiteiten in Amsterdam? Het Plofhuis bij Fort Uitermeer in stadsdeel Weesp is de ideale locatie!

Middenin het groen en met gratis parkeergelegenheid beleef je hier een uniek dagje uit dat collega’s niet gauw meer vergeten.

Onze groepsactiviteiten worden door onszelf ontwikkeld en uitgevoerd, dus we kunnen jullie programma helemaal passend maken binnen jullie wensen voor een bijzonder bedrijfsuitje.

Wil je hier ook neerploffen?

Activiteiten Amsterdam in een Plofhuis

Het Plofhuis dateert uit de Koude Oorlog en diende ooit als munitie opslagplaats. Nu zijn er allerlei bijzondere activiteiten in het Plofhuis bij Amsterdam.

Het terrein van Fort Uitermeer heeft acht verschillende Plofhuisjes (voorheen 15!) met elk hun eigen karakter. Je kunt hier terecht voor allerlei originele groepsactiviteiten om van je bedrijfsuitje met collega’s of dagje vergaderen echt iets unieks te maken.

Deze groene locatie maakt van jullie dag sowieso een bijzondere ervaring. De bosrijke omgeving van het imposante torenfort biedt bovendien plaats aan een unieke  flora en fauna waar je tijdens een rondleiding alles over te weten komt.

Vaartocht over De Vecht

Wat dacht je van een vaartocht over de mooie rivier De Vecht?  Informeer gerust naar de mogelijkheden over deze heerlijke ontspannen activiteit waarbij we ook voor lekkere hapjes en drankjes aan boord kunnen zorgen.

Je kunt je vaartocht natuurlijk ook combineren met één van onze andere activiteiten in het Plofhuis.

Ga terug in de tijd

Ga terug in de tijd en doe als de vroegere soldaten hier met de PLOF Gamble! Bij dit toegankelijke teambuilding programma ga je net als de soldaten die hier ooit gelegerd waren, gokken op je vaardigheden.

In zes spelrondes zet je de PLOF euro’s in op je winst en bluf je met je team over jullie skills. Wedden dat jullie flink wat geld verdienen? We sluiten de activiteiten af met een grande finale waarbij je een replica van het kanon van Fort Uitermeer gaat afschieten met geldbommen!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF kerstuitje main
10 - 65 personen

PLOF KERSTUITJE

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE