Gezellig en sfeervol

Je afdelingsuitje bij het Plofhuis.

Jouw afdelingsuitje in een voormalige munitiewerkplaats? Het Plofhuis is de ideale locatie voor een teamuitje waar je collega’s nog lang over napraten. Gelegen op het terrein van Fort Uitermeer in Weesp (vlakbij Amsterdam) biedt deze plek ongekend veel mogelijkheden voor activiteiten met zowel kleine als grotere groepen.

Organiseer je afdelingsuitje bij het Plofhuis voor een onvergetelijke dag om nooit te vergeten. Jij en je collega’s gaan de competitie met elkaar met één van onze leuke activiteiten.

 

Wil je hier ook neerploffen?

Uniek afdelingsuitje

Organiseer jouw afdelingsuitje bij Het Plofhuis en je hebt gelijk iets unieks te pakken. Centraal gelegen in een rustige, groene omgeving. Maar ook direct aan rivier De Vecht. Hierdoor is deze locatie de ideale plek voor een afdelingsuitje dat je collega’s niet zomaar vergeten.

Even weg van de hectiek van kantoor kunnen je gasten genieten van originele activiteiten. Deze combineren jullie natuurlijk met een hapje en drankje in onze sfeervolle Ploftuin met onze foodtrucks. Neem contact met ons op  voor de catering mogelijkheden of kijk hier.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Programma op maat

Of je voorkeur nu uitgaat naar een compleet dagprogramma. Of alleen een activiteit voor een aantal uur. Wij maken graag het ideale bedrijfsuitje op maat op basis van jouw wensen en groepsgrootte. Zo is de hilarische PLOF Gamble ideaal voor extra teambuilding op jouw afdeling. Of wat dacht je van de PLOF Escape waarbij door het oplossen van puzzels en raadsels attributen verzameld worden om het kanon tot ontploffing te brengen, oren dicht dus!

afdelingsuitje fort uitermeer
afdelingsuitje plofhuis

Binnen en buiten

Bij het Plofhuis hebben we meerdere mogelijkheden voor een afdelingsuitje het hele jaar door. Zo kunnen we bijna alles binnen en buiten organiseren. Omdat we meerdere van deze voormalige munitie opslagplaatsen hebben op Fort Uitermeer, kunnen we bij koud of nat weer altijd naar binnen! En zitten we middenin een hittegolf? De schaduw van de bomen én de koeltje van de plofhuisjes zorgen voor afkoeling. Je bent dus het hele jaar van harte welkom bij het Plofhuis met je collega’s!