Speciaal & sfeervol

Je bedrijfsfeest bij de Plofhuisjes.

Hebben jullie iets te vieren en willen jullie je bedrijfsfeest in Amsterdam organiseren? Heb je hiervoor wel eens aan een fort van de Stelling van Amsterdam gedacht?

Bij Fort Uitermeer kunnen wij met veel plezier een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren!

We stellen samen met jullie een programma samen die helemaal past binnen jullie bedrijfscultuur en gevuld met de wensen van jullie. Combineer het bedrijfsfeest Amsterdam met hilarische groepsactiviteiten, heerlijke catering en een spetterend feest aan de oever van de Vecht!

Bezoek het Plofhuis om te zien of deze evenementenlocatie past bij jullie bedrijfsfeest!

Wil je hier ook neerploffen?

Bedrijfsfeest Amsterdam

Onze locatie is gelegen in Weesp, een stadsdeel van Amsterdam. Ideaal dus als je op zoek bent naar een locatie voor een bedrijfsfeest Amsterdam. Gezien het feit dat wij op nog geen 10 minuutjes van Zuidoost gelegen zijn, maakt dit Plofhuis de perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest.

Je hoeft je verder geen zorgen te maken over de drukte van de stad, maar kunt daarentegen extra genieten van onze groene omgeving!

PLOF Gamble

Start jullie bedrijfsfeest in Amsterdam met de hilarische PLOF Gamble! Doe als de soldaten die hier eens verbleven en ga gokken op allerlei activiteiten. In teams gaan jullie de strijd tegen elkaar aan in zes rondes van diverse doe en denk opdrachten. Bij elke opdracht moeten jullie als team bepalen hoeveel fort euro’s jullie inzetten. Geen geld meer? Dan leen je toch gewoon geld tegen een draai aan het rad!

In de finale gaan jullie nog geldbommen schieten met het kanon waarna er voor het winnende team een passende prijs is! Uiteraard hebben we naast PLOF Gamble nog een heleboel andere leuke activiteiten voor jullie bedrijfsuitje. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Gezelligheid

Na alle inspanningen is het tijd voor nog meer gezelligheid! Afhankelijk van jullie groepsgrootte kunnen jullie lekker borrelen in de intieme sfeer van Ploftuin of in het restaurant van Fort Uitermeer met uitzicht over de Vecht. Laat de sterke verhalen maar komen onder het genot van een lekker wijntje en borrelhapje.

Indien gewenst kunnen wij ook het diner voor jullie verzorgen, waarbij je kunt kiezen uit onder andere een heerlijke tapas barbecue vanaf onze retro bakbrommer of een smakelijk walking dinner. Alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsfeest Amsterdam zijn aanwezig!

Slecht weer scenario

Helaas hebben we in Nederland met zeer afwisselend weer te maken, dus wij maken altijd een slecht weer scenario. Regent het tijdens het spel programma? Dan verhuizen we de activiteiten naar binnen in de Plofhuisjes en kunnen jullie gebruik maken van de PLOF-plu’s! Storm op komst bij de barbecue? Dan gaan we lekker naar binnen in het restaurant of een van onze plofhuisjes! Aan alles is gedacht bij het Plofhuis!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp