Intiem & bijzonder

Je bedrijfsfeest bij het Plofhuis.

Een bedrijfsfeest vier je op het groene terrein van Fort Uitermeer met zijn sfeervolle Plofhuisjes aan de oever van de Vecht.

Met bijzondere activiteiten, lekkere hapjes en een sfeervolle omgeving kunnen wij een origineel bedrijfsfeest op maat voor jullie samenstellen.

Het Plofhuis is centraal gelegen tussen Amsterdam, Hilversum en Almere en er zijn gratis parkeerplaatsen.

Wil je hier ook neerploffen?

Historisch bedrijfsfeest

Bij ons vier je je (historische) bedrijfsfeest in een voormalige munitie opslagplaats! Onze Plofhuisjes bij Fort Uitermeer in Weesp danken hun naam aan hun bouw. Ten tijde van de Koude Oorlog werden ze gebruikt als munitie opslagplaats. Om bij mogelijke ontploffing te voorkomen dat de omgeving schade opliep (zoals de andere Plofhuisjes) werden muren en spanten extra stevig gebouwd, behalve het dak dat er vrijwel los op werd gelegd.

Zou de boel ontploffen, dan vloog het dak eraf en bleven muren, spanten en omgeving behouden. Een meer bijzondere plek voor jullie bedrijfsfeest kun je je bijna niet bedenken.

Groepsactiviteiten

Voor ons is een bedrijfsfeest niet compleet zonder leuke groepsactiviteiten. Gelukkig bieden wij bij het Plofhuis een scala aan activiteiten aan. Wat dacht je van het populaire teambuilding programma Fort Trivial? In teams gaan jullie met elkaar de competitie aan in allerlei doe en denkopdrachten die jullie vooraf zelf uitkiezen.

Omdat wij onze activiteiten zelf ontwikkelen, kunnen we deze ook nog op maat aanpassen. Zoals een quiz met vragen over jullie bedrijf er in als één van de opdrachten.

PLOF tuin

Ook aan de inwendige mens is uiteraard gedacht. Zo kunnen jullie in onze PLOF tuin genieten van een smakelijke lunch of lekkere borrelhapjes bij aanvang.

En wat je wensen op culinair vlak ook zijn, onze PLOF crew denkt graag mee over de ideale invulling van jullie bedrijfsfeest op deze heerlijke plek aan het water. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden op het Plofhuis!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF DIY main
25 - 100 personen

PLOF DIY

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE