Teambuilding & fun

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Hebben jullie een bedrijfsuitje Almere op de planning staan, maar ben je nog op zoek naar een originele invulling op een bijzondere locatie?

Het Plofhuis organiseert al jaren bijzondere teambuilding activiteiten op Fort Uitermeer in Weesp, op slechts een kwartiertje rijden van Almere. Je kunt hier gratis parkeren.

Met een gezelschap van 10 tot 80 personen heten wij jullie van harte welkom. Plof maar lekker neer in deze groene omgeving en laat je volledig ontzorgen tijdens je bedrijfsuitje Almere.

Wil je hier ook neerploffen?

Bedrijfsuitje op UNESCO Werelderfgoed

Fort Uitermeer is onderdeel van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dit gegeven maakt jullie bedrijfsuitje Almere natuurlijk extra bijzonder, want wie is nou niet nieuwsgierig naar al het moois dat deze historische plek te bieden heeft?

Belangrijk om te weten is dat het fort gerenoveerd is, goed onderhouden en voorzien van alle moderne gemakken. Bovendien kun je bij het Plofhuis kiezen uit een scala van teambuilding activiteiten die zowel buiten als (grotendeels) binnen gedaan kunnen worden. Wel zo fijn om te weten, aangezien het Hollandse weer soms wat kan tegenzitten.

Actief bedrijfsuitje

Daag je collega’s of relaties uit tijdens de PLOF Escape en probeer de munitiekist van deze voormalige munitie opslagplaats op tijd te openen. Vinden je gasten een combinatie van denk- en doe activiteiten leuk? Dan is ons populaire PLOF Gamble de ideale teambuilding activiteit voor jullie bedrijfsuitje Almere. Bekijk gerust onze activiteiten voor alle mogelijkheden.

Toegankelijke teambuilding

Kies voor een toegankelijk teambuilding programma voor de PLOF DIY. In 6 rondes gaan jullie elkaar uitdagen in verschillende doe en denk opdrachten. De DIY zit hem erin dat jullie de spel opdrachten zélf begeleiden. Kijken wie er objectief blijft! De PLOF DIY kan, net als de meeste van onze andere activiteiten, zowel buiten als binnen plaatsvinden.

Ons fort beschikt over ruimtes om jullie bedrijfsuitje bij slecht weer naar binnen te verplaatsen.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

rondleiding plofhuis fort uitermeer
10 - 60 personen

RONDLEIDING

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE