Sfeervol & historisch

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Organiseer jij dit jaar het bedrijfsuitje Amersfoort en weet je niet waar je naar toe moet? Wat dacht je van een historisch fort?

Elk fort is uniek in zijn soort, en dus ook het Plofhuis. Net als de activiteiten die wij aanbieden en daarom organiseren wij altijd een uniek bedrijfsuitje voor onze gasten.

Wat dacht je van onze PLOF DIY? Een hilarisch en toegankelijk teambuilding programma dat je zélf begeleidt! Wie lukt het om onpartijdig te blijven bij de denk en doe activiteiten?

Wil je hier ook neerploffen?

Bedrijfsuitje Amersfoort

Wil je jullie bedrijfsuitje organiseren nabij Amersfoort? Op zo’n 20 minuten rijden vind je Fort Uitermeer aan de rivier de Vecht. Een stoer torenfort op een groot terrein met meerdere plofhuisjes.

Een aantal van deze gebouwen uit de vorige eeuw zijn helemaal gerenoveerd en perfect voor een break of borrel tijdens jullie bedrijfsuitje. Naast het groene buiten terrein zijn er altijd mogelijkheden om bij Hollands weer naar binnen te gaan.

Catering

Breid je bedrijfsuitje Amersfoort uit met een smakelijke catering. Zijn jullie met een kleine groep? Dan is onze Ploftuin geheel tot jullie beschikking. Kies voor een smakelijke huisgemaakte lunch of burgerbar vanaf onze retro bakbrommer en geniet in een intieme, sfeervolle setting van al het heerlijks.

Willen jullie afsluiten met een borrel of diner? Wij adviseren jullie graag welke mogelijkheden in de nabijheid zijn.

Binnen en buiten activiteiten

De bedrijfsuitjes die wij aanbieden, hebben altijd een slecht weer scenario. Hiervoor gebruiken we dus de plofhuisjes. Een aantal van deze zijn nog in authentieke staat en dus geweldig om te gebruiken voor onze teambuilding programma’s.

Vooraf bespreken wij met jullie wat we met het programma van jullie bedrijfsuitje doen als het slecht weer is. Zo kun je te allen tijde de medewerkers in het zonnetje zetten!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF DIY main
25 - 100 personen

PLOF DIY

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE