Dichtbij & gezellig

Je bedrijfsuitje Bussum bij het Plofhuis.

Voor een bedrijfsuitje in Bussum kies je natuurlijk voor het Plofhuis! Op nog geen 10 minuten van het leuke Bussum vind je de groene locatie Fort Uitermeer.

Nodig je collega’s uit voor een heerlijk dagje ‘buiten spelen’ met toegankelijke activiteiten en de lekkerste catering.

Al met gezelschappen vanaf 10 personen ben je hier van harte welkom voor een bedrijfsuitje Bussum!

Wil je hier ook neerploffen?

Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Bedrijfsuitje Bussum

Voor een bedrijfsuitje Bussum pak je lekker de fiets of rijd je met de auto in 10 minuten naar het Plofhuis. We hebben hier gratis parkeerplaatsen en de fiets zet je gewoon voor de deur bij het door jullie gereserveerde Plofhuis. Want als je je teamdag boekt bij ons, dan is het gehele Plofhuis tot jullie beschikking. Inclusief tuin en/of terras.

Toegankelijke activiteiten

Bij je bedrijfsuitje wil je natuurlijk ook iets leuks doen met z’n allen en daarom bieden wij toegankelijke activiteiten aan. Voor ons is het belangrijk dat iedereen mee kan doen, dus bij het ontwikkelen en bedenken van de opdrachten houden we daar altijd rekening mee. Zoals de PLOF Gamble, één van onze populairste programma’s! In zes rondes doen jullie allerlei doe en denk opdrachten, zo is er voor ieder wat wils. En de afsluiter, die vind iedereen altijd een ‘knaller’!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

rondleiding plofhuis fort uitermeer
10 - 60 personen

RONDLEIDING

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Eigen programma

Als activiteit kun je ook kiezen voor het te leuke Fort Trivial, waarbij je je eigen programma samenstelt. Het doel is hier met je team zoveel mogelijk trivianten te verzamelen in de competitie strijd tegen de andere teams. Welke spelonderdelen jullie gaan doen, bepalen jullie zelf. Kies uit meer dan 15 doe en denk opdrachten en sluit af met een spetterende gezamenlijke finale!

Budget

Hebben jullie een wat kleiner budget voor jullie bedrijfsuitje Bussum? Kies dan voor de hilarische PLOF DIY! Hierbij gaan jullie meerdere activiteiten doen van ca. 15 minuten elk in competitievorm. Deze activiteiten worden door jullie zelf begeleid. Een bijzondere dynamiek ontstaat voor een onvergetelijk teamuitje!

Hollands weer

Natuurlijk kun je jammer genoeg bij je bedrijfsuitje Bussum ook te maken krijgen met het Hollandse weer. Gelukkig is dit geen probleem bij het Plofhuis! Is het bloedheet? Dan gaan we de koele ruimtes van de Plofhuisjes in. Regent het? Ook dan bieden de verschillende Plofhuisjes de oplossing! Maar het liefst zijn we lekker buiten in de prachtige groene omgeving met het torenfort op de achtergrond!

Catering

Tijdens jullie bedrijfsuitje Bussum is het natuurlijk van groot belang dat er lekker gegeten en gedronken kan worden. En laten wij dat nou net zo belangrijk vinden! Dus wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Geniet bij aankomst van de heerlijkste koffie en bijzondere bonbons van Smits Delicious. Tussen de activiteiten door staat de frisdrank koud en zijn er lekkere zoutjes. Voor de afsluiter adviseren wij jullie met plezier waar je heerlijk kunt dineren! Of doe eens gek en kies voor een huisgemaakte lunch voorafgaand!