Historisch & gezellig

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Voor een bedrijfsuitje op een fort zijn er in Nederland zo’n 40 forten verdeeld over de verschillende waterlinies. Wist je trouwens dat in heel Nederland nog zo’n 200 forten te vinden zijn?

Bij het Plofhuis staat zo’n stoer fort! Het torenfort van Fort Uitermeer dient uitstekend als achtergrond voor een te gek bedrijfsuitje!

Bij het ontvangst vertelt onze PLOF crew altijd wat leuke anekdotes over deze bijzondere locatie zodat jouw gasten ook meer horen hierover.

Wil je hier ook neerploffen?

Multifunctioneel bedrijfsuitje

Naast de prachtige achtergronden die een fort geeft voor jullie dagje uit, is deze vaak ook multifunctioneel. Er is altijd een buitenterrein waar je terecht kunt, maar mocht het toch slecht weer zijn, dan bieden de voormalige munitie opslagplaatsen bij ons fort de oplossing. En mocht je ook willen vergaderen, dit kun je in een Plofhuis die bomvrij is…heel veilig dus!

Waarom kiezen voor een fort?

Forten zijn dus multifunctioneel, maar ook cultureel erfgoed. Als je kiest voor een bedrijfsuitje fort, dan helpen jullie mee met het voortbestaan van dit erfgoed. En boek je bij het Plofhuis, dan leveren jullie ook nog een bijdrage aan het herstel van dit bijzondere fort, waarbij wij jaarlijks deze bijdrage doneren aan de vrijwilligers die het fort mede onderhouden! Zo hebben wij o.a. geld gedoneerd voor tuingereedschap en het herstellen van de keerkom.

Fort vlakbij Amsterdam

Ons fort ligt vlakbij Amsterdam, Almere en Hilversum. Met de fiets en auto ben je er zo en je auto kun je ook nog gratis parkeren. Bij jullie bezoek aan Fort Uitermeer geven wij altijd wat extra informatie over deze historische evenementenlocatie. Ervaring leert dat mensen het ontzettend leuk vinden om te weten waar ze hun bedrijfsuitje fort organiseren.

De historie van het fort en de voormalige munitie opslagplaatsen (‘Plofhuisjes‘) is dan ook absoluut fascinerend. Daarnaast komen er ook allerlei anekdotes terug in onze teambuilding activiteiten.

Wat dacht je van de PLOF Gamble, waar je terug gaat in de tijd en meeleeft met de soldaten die hier gelegerd waren? Uit verveling gingen ze vaak gokken op hun eigen kunnen (bijvoorbeeld bierflesjes gooien) en dat is precies wat jullie bij dit spelprogramma gaan doen. Fun, teambuilding en ook nog leerzaam!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

rondleiding plofhuis fort uitermeer
10 - 60 personen

RONDLEIDING

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Bedrijfsuitje fort is uniek

Een bedrijfsuitje fort is een unieke en spannende manier om teambuilding en plezier te combineren. Forten hebben een rijke geschiedenis en bieden een prachtige omgeving voor een onvergetelijke dag vol avontuur.

Bij aankomst bij het fort worden de deelnemers meteen ondergedompeld in een sfeer van mysterie en spanning. De dikke muren, grachten en verdedigingstorens ademen een atmosfeer uit van vroegere tijden. Het fort is niet alleen een historisch monument, maar ook een ideale locatie voor diverse teambuilding activiteiten.

Populaire groepsactiviteit

Een populaire groepsactiviteit bij een bedrijfsuitje naar een fort is de Fort Trivial. Met allemaal spelonderdelen die helemaal de sfeer van het fort uitademen. Dit bevordert niet alleen de samenwerking, maar ook de communicatie en probleemoplossende vaardigheden van de deelnemers.

Een andere opwindende activiteit is de PLOF Escape. De deelnemers moeten samen een munitiekist uit de voormallige munitie opslagplaats open krijgen met puzzels en raadsels. Dit spel zorgt niet alleen voor veel plezier, maar ook voor een gevoel van saamhorigheid en teamgeest.

Workshops

Naast deze teambuilding activiteiten kunnen bedrijven ook kiezen voor workshops in het fort. Denk bijvoorbeeld aan een workshop boogschieten. Deze workshops bieden de deelnemers de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren en zichzelf uit te dagen in een unieke omgeving.

Gezamenlijke maaltijd

Het bedrijfsuitje fort wordt vaak uitgebreid met een gezamenlijke maaltijd. Dit geeft de deelnemers de gelegenheid om te ontspannen, ervaringen te delen en de banden met hun collega’s verder te versterken. Bij het Plofhuis kun je terecht voor de heerlijkste lunches.

Kortom, een bedrijfsuitje naar een fort biedt een mix van geschiedenis, avontuur en teambuilding. Het is een unieke ervaring die de deelnemers nog lang bij zal blijven en de teamgeest binnen het bedrijf versterkt. Dus waar wacht je nog op? Neem je team mee op een onvergetelijk avontuur op Fort Uitermeer!