Teambuilding & gezelligheid

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Wist je dat je voor een bedrijfsuitje Hilversum kunt kiezen voor een historisch fort? Hilversum ligt nabij de Nieuwe Hollandse Waterlinie en dus ook in de buurt van Fort Uitermeer!

Nodig je collega’s uit voor een bijzonder bedrijfsuitje op deze groene locatie!

Onze PLOF crew staat jullie graag bij vanaf het eerste contact tot aan het afscheid tijdens jullie bedrijfsuitje zelf. Met meer dan 15 jaar ervaring proberen wij samen met jullie het ideale bedrijfsuitje samen te stellen!

Wil je hier ook neerploffen?

Fort Uitermeer

Het fort ligt net ten zuiden van Weesp, aan de rivier de Vecht. Op het groene fort-terrein vind je o.a. de historische plofhuisjes.

Aangezien het fort helaas (nog) niet te betreden is, organiseren wij onze activiteiten in de voormalige munitie opslagplaatsen (plofhuisjes). Deze plofhuisjes zijn gebouwd in de tijd van de Koude Oorlog en waren zo geconstrueerd dat bij een explosie van de munitie alleen het dak eraf vloog.

De plofhuisjes zijn gedeeltelijk nog authentiek en gedeeltelijk voorzien van alle hedendaagse gemakken.

Bedrijfsuitje Hilversum

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje Hilversum. Zo kunnen we het bedrijfsuitje uitbreiden met een origineel teambuilding programma zoals de PLOF Gamble. Of een product launch organiseren waarbij we het fort gebruiken als achtergrond.

Of je collega’s bedanken met een mooi personeelsfeest! Op het Plofhuis, dat je op zo’n 10 minuten van Hilversum vindt, zijn er veel mogelijkheden. Vraag onze PLOF crew naar jullie programma op maat bij Fort Uitermeer.

Slecht weer scenario

Bij het Plofhuis bedenken wij altijd een plan B – een slecht weer scenario voor jullie bedrijfsuitje. Natuurlijk gaan wij het liefst naar buiten tijdens jullie dagje uit bij ons. Het terrein is prachtig gelegen aan de Vecht en omgeven door groen.

Maar helaas hebben we in Nederland te maken met sterk wisselvallig weer en daarom hebben wij een plan B altijd bij de hand. En op het Plofhuis is dit geen probleem, er is namelijk altijd binnenruimte gereserveerd voor jullie teamdag! Uiteraard is dit plan B, waar nodig, altijd met jullie in overleg.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF kerstuitje main
10 - 65 personen

PLOF KERSTUITJE

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE