Creatief & fun

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Bedrijfsuitje ideeën nodig? Daarvoor moet je bij het Plofhuis zijn. Wij bieden bijzondere activiteiten aan voor jou en je collega’s.

Die activiteiten organiseren we op Fort Uitermeer wat onderdeel is van de Stelling van Amsterdam en de Hollandse Waterlinie.

Een idee is ons niet snel gek genoeg. Graag kijkt onze PLOF crew samen met jullie hoe we jullie ideeën het best vorm kunnen geven.

Wil je hier ook neerploffen?

Zeer diverse activiteiten

Onze activiteiten zijn zeer divers. We bieden spel programma’s aan zoals Fort Trivial of de PLOF Spelen. Daarin dagen we jou en je collega’s uit om op een actieve manier samen te werken.

Deze programma’s bestaan uit verschillende opdrachten, zodat we elk programma naadloos op jullie ideeën kunnen aansluiten. Wil je vooral activiteit? Het kan. Willen jullie spelen waarin samenwerken centraal staat? Geen probleem. Misschien kiezen jullie voor een combinatie. Laat het ons weten wat jullie wensen zijn.

Bijzondere locatie

Het Plofhuis ligt op een bijzondere locatie. Op een steenworp afstand van de hectische, stedelijke omgeving van ‘t Gooi en Amsterdam ligt het fort midden in het groen.

Een onontdekte pareltje op nog geen 10 kilometer van steden als Amsterdam, Almere en Hilversum. Het unieke karakter dankt dit fort aan zijn bijzondere geschiedenis. Hoewel gebouwd als verdedigingswerk, is het nooit in een oorlog gebruikt en daardoor nog deels in goede staat.

Verder schreef de Kringenwet voor dat er in de nabijheid van een fort geen gebouwen mochten komen. Zo hielden de soldaten een vrij schootsveld en konden ze de omgeving van het fort in geval van nood onder water zetten. Het gevolg hiervan is dat Fort Uitermeer een groene oase van rust vormt.

Culinaire combinatie bedrijfsuitje

Jullie kunnen je bedrijfsuitje culinair combineren met een gezellige borrel of een heerlijke lunch. We hebben op dit gebied tal van mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een burger-bar vanaf onze retro bakbrommer in de Ploftuin.

Wij barsten van de leuke bedrijfsuitje ideeën, dus daag ons uit voor een bijzonder dagje buiten kantoor!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF DIY main
25 - 100 personen

PLOF DIY

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE