Warm & sfeervol

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Organiseer je bedrijfsuitje kerst op een bijzondere locatie met of voor je collega’s.

Het Plofhuis verandert één van zijn voormalige munitie opslagplaatsen rond de kerstperiode in een uniek en over de top winter wonderland. Kerstlichtjes, kerstbomen, kerstmuziek, wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Het begint bij ons na de zomervakantie al te kriebelen en tellen we de dagen af dat we weer helemaal los kunnen gaan op de versiering van Plofhuis 15!

Wil je hier ook neerploffen?

Bedrijfsuitje in kerst sfeer

Je wilt in deze periode natuurlijk een bedrijfsuitje in kerst sfeer. Nu zijn wij van het Plofhuis helemaal dol op de kerst en pakken in deze periode altijd graag flink uit!

Elk jaar organiseren toveren wij één van de plofhuisjes om tot een sfeervol winter wonderland waar jullie terecht kunnen voor een kerst borrel met bijzondere activiteiten.

PLOF kerstuitje

Uniek is ons PLOF kerstuitje, een sfeervol bedrijfsuitje in kerst sferen. In het Plofhuis nodigen wij jullie uit voor een gezellige middag boordevol hilarische activiteiten en natuurlijk een kerstborrel.

Dit toegankelijke programma bestaat o.a. uit leuke (kerst) activiteiten zoals de Pakjestafel en kerstboom versieren met een portofoon en natuurlijk een après skibar. Allemaal onder het genot van warme drankjes en lekkere kerst hapjes!

Andere activiteiten

Willen jullie toch iets anders doen tijdens jullie bedrijfsuitje in de winter? Dan hebben we natuurlijk nog meer mogelijkheden. Zoals de PLOF Escape! In teams gaan jullie proberen de munitiekisten uit de Plofhuisjes binnen de tijd open te krijgen door het oplossen van allerlei raadsels en puzzels. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jullie.

Natuurlijk is het ook mogelijk om één van onze andere activiteiten te doen tijdens julllie bedrijfsuitje kerst. Deze kunnen wij, bij winterse omstandigheden, meestal ook binnen en/of overdekt uitvoeren.

Bedrijfsuitje op maat

Wij maken jullie bedrijfsuitje op maat, geheel naar jullie wensen en binnen de mogelijkheden van Fort Uitermeer. Omdat we over meerdere plofhuisjes beschikken kunnen we vele leuke ideeën uitvoeren, zeker in tijden van kerst. Informeer naar onze mogelijkheden!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF kerstuitje main
10 - 65 personen

PLOF KERSTUITJE

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.