Teambuilding & gezelligheid

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Heb je iets bijzonders te vieren en wil je een bedrijfsuitje met overnachting organiseren?

Bij het Plofhuis bieden we hiervoor verschillende mogelijkheden aan. Vooral voor groepen van 10 – 60 personen kunnen wij deze unieke gelegenheid perfect faciliteren met leuke activiteiten en heerlijke hapjes en drankjes!

Bij Fort Uitermeer zelf kun je niet overnachten, maar we werken nauw samen met een aantal hotels in het pittoreske centrum van Weesp.

Wil je hier ook neerploffen?

Bedrijfsuitje met overnachting in Weesp

Fort Uitermeer in Weesp is ideaal voor een bedrijfsuitje met overnachting. Er zijn hier meerdere mogelijkheden om er een top tijd van te maken. We liggen op een prachtige locatie aan de Vecht, dus wat dacht je van een boottocht als onderdeel van jullie meerdaagse bedrijfsuitje?

Op het fort is er genoeg te doen, dus combineer je bedrijfsuitje met een leuk teambuilding programma. Overnachten kan op in het centrum van Weesp als je ‘s avonds nog wat extra vertier zoekt.

Groepsactiviteiten

Voor je bedrijfsuitje met overnachting wil je natuurlijk ook een aantal groepsactiviteiten organiseren. Omdat wij deze omgeving en het fort op ons duimpje kennen, kunnen wij twee dagen vullen met vele gevarieerde activiteiten, zoals een boot puzzeltocht bijvoorbeeld.

We ontvangen jullie bij het hotel in hartje Weesp waarna we met een aantal kleine elektrische sloepen een puzzeltocht gaan maken over de Vecht. Natuurlijk zitten hier een paar hilarische opdrachten bij! Na het ontbijt kunnen we een hilarische Pubquiz organiseren om even te kijken wie nog gefocust is!

Overnachting mogelijkheden

Wij hebben een aantal overnachting mogelijkheden voor jullie. Uiteraard afhankelijk van jullie wensen, de groepsgrootte, het budget etc. In het centrum van Weesp (op zo’n 6 km) werken we samen met het stadshotel die beschikt over meerdere kamers. Ook leuk, op zo’n 5 km van het Plofhuis is er een indoor vintage camping! Ga terug in de tijd en geniet samen van deze bijzondere locatie.

Catering tijdens bedrijfsuitje

Natuurlijk moeten jullie gedurende het bedrijfsuitje met overnachting kunnen genieten van lekkere catering. Ook daar wordt voor gezorgd! Wat dacht je van een lunch met heerlijke hamburgers vanaf onze foodtruck bakbrommer? Lekker smikkelen van de heerlijkste hamburgers van de lokale slager in jullie privé tuin bij het Plofhuis!

Keuze genoeg voor jullie bedrijfsuitje met overnachting! Neem contact met ons op voor een uniek programma op maat.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF DIY main
25 - 100 personen

PLOF DIY

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.