Teambuilding & fun

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Houd jullie bedrijfsuitje op een stoer fort nabij Utrecht zoals Fort Uitermeer, want de historische forten rond Utrecht bieden veel mogelijkheden. Of het nu gaat om een teamuitje met 15 personen of een gezellig dagje uit met de collega’s uit heel Nederland.

Er zijn bij het Plofhuis mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen. Dus voor elk bedrijfsuitje zijn jullie hier van harte welkom.

En we houden hier altijd rekening met het weer, dus wat ons betreft zijn jullie het hele jaar van harte welkom om hier ‘neer te ploffen’.

Wil je hier ook neerploffen?

Fort uit de Hollandse Waterlinie

Het Fort Uitermeer uit de Hollandse Waterlinie is in de afgelopen jaren ingrijpend gerenoveerd. Daarom voldoet deze aan de modernste eisen. Tegelijk behoudt het fort zijn authentieke karakter. Ook al omdat de Hollandse Waterlinie staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. En op zo’n bijzondere locatie kunnen jullie je bedrijfsuitje Utrecht organiseren!

Veel mogelijkheden voor bedrijfsuitje Utrecht

Op nog geen 20 minuutjes van Utrecht bevindt zich het groene Fort Uitermeer aan de Utrechtse Vecht. Er zijn hier veel mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Combineer jullie dag met een toegankelijk en bijzonder teambuilding programma zoals de PLOF Gamble.

Ga in teams met elkaar de uitdaging aan in allerlei activiteiten en waag meteen een gokje op hoe jij denkt dat je team het gaat doen. Net als de manschappen die hier vroeger woonden en uit verveling gingen gokken!

Catering tijdens bedrijfsuitje

De catering tijdens jullie bedrijfsuitje is in goede handen. Wij regelen naar wens het ‘natje en droogje’ tijdens jullie wel verdiende dagje uit met alle medewerkers. Jullie kunnen hier genieten van de heerlijkste (huisgemaakte) catering, zoals een in de intieme setting van onze Ploftuin genieten van een lekkere broodjeslunch met het lekkerste beleg van onze slager, broodjes van de bakker en een groene salade.

Plan B bij jullie bedrijfsuitje Utrecht

Bij het Plofhuis maken we altijd een plan B voor jullie bedrijfsuitje nabij Utrecht. Helaas hebben we heel af en toe te maken met Hollands weer en dan is het toch wel leuk dat jullie personeelsfeest gewoon door kan gaan!

Zowel de activiteiten als de borrel of diner kunnen wij te allen tijde naar binnen verplaatsen in één van de sfeervolle plofhuisjes.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

rondleiding plofhuis fort uitermeer
10 - 60 personen

RONDLEIDING

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE