Gezellig & historisch

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje Vinkeveen met een leuke invulling en originele locatie? Kom dan gezellig naar het Plofhuis bij Fort Uitermeer.

We organiseren al jaren verschillende zakelijke evenementen, zoals bedrijfsuitjes en personeelsfeesten.

Vinkeveen ligt op zo’n 20 minuten rijden van de Plofhuisjes en we beschikken over ca. 70 gratis parkeerplaatsen. Zo ben je niet een halve dag onderweg voor een bedrijfsuitje Vinkeveen!

Wil je hier ook neerploffen?

Bijzondere locatie

Vlakbij Vinkeveen vind je het Plofhuis, een bijzondere locatie voor jullie bedrijfsuitje. Middenin het groen aan de rivier de Vecht en naast het natuurgebied het Naardermeer.

Een plek boordevol geschiedenis en een diversiteit aan flora en fauna. Heerlijk dus als jullie met je bedrijfsuitje naar buiten wilt! Deze voormalige munitie opslagplaats is gemoderniseerd met nog authentieke details.

Teambuilding activiteiten

Daag je collega’s uit en ga in teams tegen elkaar leuke teambuilding activiteiten doen zoals met Fort Trivial. Wie hier de meeste Trivianten weet te verzamelen, die wint! Een ideaal teambuilding programma voor jullie dagje uit met de collega’s.

Of maak er een gevarieerde dag van met de PLOF Spelen, waarbij je o.a. gaat boogschieten en een escape kist probeert te openen. De deelnemers kiezen hier zelf welke activiteiten ze gaan doen. Zo is er vast altijd iets voor iedereen te doen!

Idee voor een programma

Voor jullie bedrijfsuitje Vinkeveen bieden wij meerdere mogelijkheden, hierbij een voorbeeld. Wij ontvangen jullie rond 14:00u bij het Plofhuis met een heerlijk kopje koffie en een smakelijke bonbon waarbij onze PLOF crew meer vertelt over deze unieke locatie en het middag programma. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag met de toegankelijke groepsactiviteit de PLOF Gamble, waarbij jullie in teams gaan gokken op jullie eigen prestaties!

Na alle inspanning is het tijd voor ontspanning en nemen we jullie mee naar het charmante Porterhouse restaurant voor een heerlijk diner op het terras aan het water. Eet smakelijk!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp