Gezellig & historisch

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje Vinkeveen met een leuke invulling en originele locatie? Kom dan gezellig naar het Plofhuis bij Fort Uitermeer.

We organiseren al jaren verschillende zakelijke evenementen, zoals bedrijfsuitjes en personeelsfeesten.

Vinkeveen ligt op zo’n 20 minuten rijden van de Plofhuisjes en we beschikken over ca. 70 gratis parkeerplaatsen. Zo ben je niet een halve dag onderweg voor een bedrijfsuitje Vinkeveen!

Wil je hier ook neerploffen?

Bijzondere locatie

Vlakbij Vinkeveen vind je het Plofhuis, een bijzondere locatie voor jullie bedrijfsuitje. Middenin het groen aan de rivier de Vecht en naast het natuurgebied het Naardermeer.

Een plek boordevol geschiedenis en een diversiteit aan flora en fauna. Heerlijk dus als jullie met je bedrijfsuitje naar buiten wilt! Deze voormalige munitie opslagplaats is gemoderniseerd met nog authentieke details.

Teambuilding activiteiten

Daag je collega’s uit en ga in teams tegen elkaar leuke teambuilding activiteiten doen zoals met Fort Trivial. Wie hier de meeste Trivianten weet te verzamelen, die wint! Een ideaal teambuilding programma voor jullie dagje uit met de collega’s.

Of maak er een gevarieerde dag van en kies voor meerdere activiteiten zoals een rondleiding en de PLOF Escape, waarbij je een escape kist probeert te openen. De deelnemers kiezen hier zelf welke activiteiten ze gaan doen. Zo is er vast altijd iets voor iedereen te doen!

Idee voor een programma

Voor jullie bedrijfsuitje Vinkeveen bieden wij meerdere mogelijkheden, hierbij een voorbeeld. Wij ontvangen jullie rond 14:00u bij het Plofhuis met een heerlijk kopje koffie en een smakelijke bonbon waarbij onze PLOF crew meer vertelt over deze unieke locatie en het middag programma. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag met de toegankelijke groepsactiviteit de PLOF Gamble, waarbij jullie in teams gaan gokken op jullie eigen prestaties!

Na alle inspanning is het tijd voor ontspanning. Bij het bespreken van jullie bedrijfsuitje Vinkeveen adviseren wij graag over de mogelijkheden voor een heerlijk diner rondom Fort Uitermeer.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF kerstuitje main
10 - 65 personen

PLOF KERSTUITJE

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.