Warm & bijzonder

Je bedrijfsuitje in het Plofhuis.

Ook in de wintermaanden verzorgt het Plofhuis sfeervolle evenementen op maat!

Kies voor een bedrijfsuitje winter met een hilarische activiteit zoals het PLOF kerstuitje. Nodig jullie relaties uit voor een kerstborrel óf werk aan de teamspirit met het toegankelijke teambuilding programma Fort Trivial. Uiteraard op één van de mooiste forten in Nederland!

Wij kunnen het hele jaar door bedrijfsuitjes organiseren omdat onze Plofhuisjes perfect zijn voor een leuke activiteit, ook binnen in de warmte!

Wil je hier ook neerploffen?

Teambuilding winter

Teambuilding in de winter wordt steeds populairder. Juist in de donkere wintermaanden is het natuurlijk fijn om collega’s buiten het werk om te zien in een andere omgeving, waarbij er gewerkt wordt aan de teamspirit.

Het bijzondere Fort Uitermeer leent zich uitstekend voor goede teambuilding uitjes in de winter, want ook binnenshuis kunnen talloze leuke activiteiten worden gedaan. Teambuilding in de knusse winterperiode is dus weer eens wat anders dan in de zomermaanden!

Bedrijfsuitje winter; binnen en buiten

Het Plofhuis is absoluut geschikt voor een leuk bedrijfsuitje in de winter! Wij bieden namelijk een gevarieerd aanbod aan activiteiten die zowel binnen als buiten mogelijk zijn. Dus als het winterzonnetje tevoorschijn komt, kunnen jullie terecht op het prachtige landschap rondom het fort.

En anders kun je ook aan de slag met bijvoorbeeld de PLOF Escape binnen in de verwarmde plofhuisjes. Neem gerust eens contact met ons op om jullie wensen en de daarbij behorende mogelijkheden te bespreken.

Kerst bedrijfsuitje

Ook in de kerstperiode kunnen jullie terecht voor over de top hilarische kerst activiteiten! Ontsnap uit de kleinste escape room gondel van Nederland. Vier de jaarafsluiting in een uitbundige kerstsfeer tijdens het PLOF Kerstuitje! Inclusief warm (en lekker) onthaal, kerstlichtjes, vuurkorven, après ski bar en natuurlijk foute kerstmuziek.

En heeft het hard gevroren? De Vecht is een prachtige plek om te schaatsen! Wij organiseren het koek-en-zopie en leuke schaatsactiviteiten.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF kerstuitje main
10 - 65 personen

PLOF KERSTUITJE

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE