Toegankelijk & fun

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Een origineel bedrijfsuitje organiseren is best wel een uitdaging. Met het Plofhuis bij Fort Uitermeer heb je in ieder geval de ideale locatie te pakken voor jullie bedrijfsuitje!

Bovendien zijn de mogelijkheden op deze bijzondere plek echt eindeloos. Geniet van de schitterende omgeving op slechts 10 minuutjes van Amsterdam, Hilversum en Almere!

Combineer je bedrijfsuitje met een leuke activiteit en smaakvolle catering.

Wil je hier ook neerploffen?

Ontspannen sfeer

Met het Plofhuis als locatie zorg je direct voor een ontspannen sfeer. Aangekomen op het terrein van Fort Uitermeer in Weesp ademt deze plek rust en historie. Centraal gelegen met gratis parkeergelegenheid voelt iedere gast zich direct op z’n gemak en is vaak blij verrast over deze bijzondere plek middenin het groen en toch zo vlakbij Amsterdam, Almere en Hilversum.

Na ontvangst met een drankje en lokale lekkernij is het tijd voor actie. Wat staat er op het programma voor jullie bedrijfsuitje op deze locatie?

Bedrijfsuitje in het groen

Bij het Plofhuis kies je voor een bedrijfsuitje in het groen. Het terrein van het fort is overdadig groen en ook de inrichting van onze Plofhuisjes hebben we hierop aangepast. Waar mogelijk organiseren wij onze groepsactiviteiten buiten onder het wakend oog van het torenfort.

Daag je collega’s uit in het toegankelijke teambuilding programma de PLOF Gamble tijdens jullie bedrijfsuitje. Hierbij ga je in diverse doe en denk activiteiten gokken op jullie winst. In zes rondes probeer je zoveel mogelijk geld te verdienen of weg te troeven van de andere teams! Alle activiteiten zijn zeer toegankelijk en dus geschikt voor jong en oud.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF DIY main
25 - 100 personen

PLOF DIY

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Binnen en buiten activiteiten

Omdat we in Nederland te maken hebben met zeer gevarieerde weertypes, bieden wij binnen en buiten activiteiten aan tijdens jullie bedrijfsuitje. Het liefst zijn wijzelf natuurlijk ook buiten, maar mocht het weer plotseling omslaan, dan hebben wij het perfecte plan B!

Omdat wij over meerdere Plofhuisjes beschikken, kunnen we altijd naar binnen. Sommige van deze voormalige munitie opslagplaatsen hebben centrale verwarming voor de koude wintermaanden en sommige zijn nog helemaal authentiek en bieden verkoeling tijdens een hittegolf.

Combineer met een vergadering

Combineer je bedrijfsuitje met een vergadering! Organiseer bijvoorbeeld in de ochtend een vergadering op het Plofhuis, of presenteer de nieuwe plannen van jullie bedrijf.

Hierna gaan jullie samen aan de slag met een leuke activiteit zoals de PLOF Escape. Hierbij gaan jullie in teams proberen een oude munitiekist binnen de tijd open te krijgen door middel van het oplossen van raadsels en puzzels. Combineer deze met een fascinerende rondleiding over het terrein van Fort Uitermeer.

Smakelijke afsluiter

Je bedrijfsuitje sluit je echt goed af met een gezellige borrel. Of doe eens gek en onderbreek je bedrijfsuitje met een coole streetfood lunch vanaf onze foodtrucks! 

Neem contact op met onze PLOF crew om je wensen te bespreken, dan zorgen wij voor het ideale programma voor jullie bedrijfsuitje op maat.

Foodtrucks

Bij het Plofhuis hebben we ook een aantal foodtrucks. Hierdoor kunnen we leuke extra’s aanbieden zoals een smoothie bar tijdens jullie activiteiten, of een burgerbar als start van jullie bedrijfsuitje.

Hoe kies je een leuk bedrijfsuitje?

Er zijn ontzettend veel leuke bedrijfsuitjes in Nederland om uit te kiezen. Voor ons bij het Plofhuis is het vooral heel belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat we samen een goede klik hebben. Want als deze laatste er niet is, dan kunnen we nooit aan elkaars verwachting voldoen en zal het bedrijfsuitje niet worden wat jullie hebben verdiend.

Ons motto ‘Plof hier maar lekker neer’ houden wij hoog in het vaandel en vinden het dus belangrijk dat we voor jullie een bijzondere dag kunnen verzorgen.

Teambuilding activiteiten

Bij een bedrijfsuitje horen natuurlijk leuke teambuilding activiteiten. Zo heb je het leuk met elkaar, maar ben je ook op elkaar aangewezen. Een goede combinatie om elkaar eens op een andere manier te zien. Bij het Plofhuis bedenken en ontwikkelen wij onze groepsactiviteiten zelf. Dit betekent dat we ook vaak een persoonlijke twist kunnen geven aan jullie bedrijfsuitje. Wat dacht je van een spannende Bommen & Granatenquiz inclusief vragen over jullie bedrijfscultuur? Of jullie begeleiden de activiteiten zelf met de PLOF DIY. Dit geeft absoluut een bijzondere dynamiek aan jullie dagje uit!

Ervaren event managers

Onze event managers hebben meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes. Hierdoor hebben ze al veel gezien en een geweldig aanpassingsvermogen ontwikkeld. Je ziet dus ook dat zij tijdens het bedrijfsuitje zich aanpassen aan de sfeer binnen jullie groep. En dit is vaak een belangrijke attributie aan een geslaagd personeelsuitje. Dit geldt trouwens ook voor onze event begeleiders die stuk voor stuk enorm enthousiast zijn!

Moeten we jullie nog verder overtuigen? Neem dan contact met ons op en je weet meteen waar je aan toe bent!