ActiviteitenBedrijfsuitje

Bij ons is het altijd mooi weer!

E en bedrijfsuitje organiseren met slecht weer, dat kan zeker op het Plofhuis! Het weer wordt steeds wat warmer, maar jammer genoeg wil dat niet zeggen dat het weer ook beter wordt. Onze stormen hebben tegenwoordig zelfs namen! Ciara en Dennis hebben al huisgehouden, hopelijk blijft Jan nog heel lang weg!

Op het Plofhuis merken wij dit ook. We krijgen vaak de vraag “wat nou als het regent?” En waar we jarenlang bijna al onze bedrijfsuitjes lekker buiten hebben kunnen organiseren, moeten wij ook af en toe naar binnen met onze gasten.

Hollandse weer

Gelukkig zijn wij al heel lang bezig met dit Hollandse weer, dit is namelijk één van de redenen waarom wij ruim 6 jaar geleden gekozen hebben voor onze specialisatie van evenementen op Hollandse forten! Natuurlijk is de belangrijkste reden dat wij gewoon fort-o-fielen zijn en het Plofhuis super stoer is! Maar daar hebben we het nu niet over… Bij het Plofhuis zijn er namelijk vele gave binnenruimtes waar je ook prima binnen je teamuitje kunt organiseren.

plof escape plofhuis

Omringd door natuur

Fort Uitermeer is prachtig gelegen en wordt omringd door de natuur. Een geweldige locatie dus voor een actief bedrijfsuitje met mooi weer! Maar Fort Uitermeer is ook ooit gebouwd als mini-dorp, want soms moesten de soldaten maandenlang vertoeven op het fort. Er waren slaapzalen, recreatie-ruimtes, munitie-opslag (Plofhuis), een kanon remise en nog veel meer. En een aantal van deze ruimtes kunnen we tegenwoordig gebruiken bij slecht weer!

Binnenruimtes gereserveerd

Afhankelijk van de door jullie gekozen activiteit tijdens het bedrijfsuitje, zorgen wij er altijd voor dat we één of meerdere binnenruimtes hebben gereserveerd zodat we op deze manier te aller tijde een backup plan hebben. Bij de locatiehuur zit dit altijd in de prijs inbegrepen, mits anders afgesproken.

Kies je bijvoorbeeld voor Fort Trivial, waarbij je zelf de spelonderdelen kunt kiezen, dan nemen wij altijd reserve onderdelen mee voor de activiteiten die niet binnen uitgevoerd kunnen worden.

Bij ons altijd mooi weer

Bij ons is het dus altijd mooi weer omdat wij bij elk bedrijfsuitje een backup plan maken wat het best past bij jullie programma en de gekozen activiteiten.
Kies je bijvoorbeeld voor Fort Trivial, waarbij je zelf de spelonderdelen kunt kiezen, dan nemen wij altijd reserve onderdelen mee voor de activiteiten die niet binnen uitgevoerd kunnen worden. Gaan jullie aan de slag met de PLOF Gamble, dan passen we de finale aan zodat we alsnog met alle teams binnen de activiteit kunnen afsluiten!

Dus wees gerust, boek gewoon je bedrijfsuitje bij ons en laat je volledig ontzorgen, inclusief een backup plan voor het Hollandse weer. Bij ons is het altijd mooi weer!

PLOF HIER MAAR NEER

Onze plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *