Historisch & bijzonder

Bijdrage aan het Plofhuis.

In al onze offertes vind je een “Bijdrage herstel Fort Uitermeer”. Dit is een bijdrage van € 3,75 die wij aan al onze gasten vragen.

Met deze bijdrage ondersteunen wij de Stichting Uiteraard Uitermeer, die Fort Uitermeer beheert en onderhoudt.

 

Wil je hier ook neerploffen?

Voordeel voor onze gasten

Aan het einde van het jaar tellen we deze bijdrage op en gaan we samen met de stichting kijken wat we met deze bijdrage kunnen doen. De enige vereiste die wij hieraan stellen is dat het in het voordeel voor onze gasten moet zijn. Denk hierbij aan de verbetering van de parkeerplaatsen of nieuwe machines voor het onderhoud van het terrein.

Stichting Uiteraard Uitermeer

De stichting die zorgt voor het herstel van Fort Uitermeer is Uiteraard Uitermeer. Deze groep mensen hebben al sinds de oprichting een enorm hart voor het fort en zijn al sinds 2006 bezig om Fort Uitermeer en de plofhuisjes te maken van wat ze nu zijn. Een mooie anekdote van 10 sloeproeiers uit Weesp die zagen dat het terrein wat “TLC” nodig had en de stoute schoenen aantrokken om  het fort te herstellen.

UNESCO

Wij zijn vereerd dat wij samen met de stichting het Plofhuis en ook de rest van het terrein op een unieke manier aan onze bezoekers mogen laten zien en vinden het dan ook een kleine moeite om samen met onze gasten mee te helpen bij het behoud van dit unieke monument als onderdeel van de UNESCO Werelderfgoed lijst.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp