Historisch & bijzonder

Bijdrage aan het Plofhuis.

In al onze offertes vind je een “Bijdrage herstel Fort Uitermeer”. Dit is een bijdrage van € 3,75 die wij aan al onze gasten vragen.

Met deze bijdrage ondersteunen wij de Stichting Uiteraard Uitermeer, die Fort Uitermeer beheert en onderhoudt.

 

Wil je hier ook neerploffen?

Voordeel voor onze gasten

Aan het einde van het jaar tellen we deze bijdrage op en gaan we samen met de stichting kijken wat we met deze bijdrage kunnen doen. De enige vereiste die wij hieraan stellen is dat het in het voordeel voor onze gasten moet zijn. Denk hierbij aan de verbetering van de parkeerplaatsen of nieuwe machines voor het onderhoud van het terrein.

Stichting Uiteraard Uitermeer

De stichting die zorgt voor het herstel van Fort Uitermeer is Uiteraard Uitermeer. Deze groep mensen hebben al sinds de oprichting een enorm hart voor het fort en zijn al sinds 2006 bezig om Fort Uitermeer en de plofhuisjes te maken van wat ze nu zijn. Een mooie anekdote van 10 sloeproeiers uit Weesp die zagen dat het terrein wat “TLC” nodig had en de stoute schoenen aantrokken om  het fort te herstellen.

UNESCO

Wij zijn vereerd dat wij samen met de stichting het Plofhuis en ook de rest van het terrein op een unieke manier aan onze bezoekers mogen laten zien en vinden het dan ook een kleine moeite om samen met onze gasten mee te helpen bij het behoud van dit unieke monument als onderdeel van de UNESCO Werelderfgoed lijst.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

plofhuis 15 fort uitermeer vergaderlocatie
10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

plofhuis 3 fort uitermeer vergaderlocatie
5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

plofhuis 2 fort uitermeer vergaderlocatie
50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7