Origineel & uniek

Evenementen locatie het Plofhuis.

Voor een bijzondere evenementenlocatie ben je bij het Plofhuis aan het juiste adres!

Dit stoere fort is namelijk uniek in zijn soort, ligt prachtig in het groen en is geschikt voor evenementen binnen en buiten.

Fort Uitermeer, het terrein waar je het Plofhuis kunt vinden, is een prachtige groene omgeving gelegen midden in de natuur. Naast het historische torenfort, vind je er ook de bijzondere plofhuisjes en een sfeervol en smakelijk restaurant.

Wil je hier ook neerploffen?

Het Plofhuis

Het Plofhuis is een onderdeel van Fort Uitermeer. Van dit fort gaat de geschiedenis heel ver terug en is onderdeel van o.a. de Stelling van Amsterdam. Het torenfort dient tegenwoordig als achtergrond (helaas is deze niet te betreden i.v.m. instortingsgevaar), maar de andere gebouwen zoals de kanonremise en de voormalige munitie opslagplaatsen (plofhuisjes) zijn allemaal te bezichtigen en/of in te huren als bijzondere evenementenlocatie.

Groen DNA

Bij het Plofhuis hebben we groen DNA door ons bloed stromen. Dit is niet alleen te zien in een aantal van onze activiteiten, die wij zelf bouwen van voornamelijk gerecyclede materialen, maar ook aan onze locaties.

Fort Uitermeer is namelijk prachtig gelegen in een groene omgeving midden in de natuur tussen het beschermde Naardermeer en de rivier de Vecht. Het liefst organiseren we daarom ook alle teambuilding activiteiten buiten. Maar we weten dat dit, door het Nederlandse weer, niet altijd mogelijk is. Daarom bieden wij altijd een slecht weer scenario aan.

Bijzondere evenementenlocatie

Wij snappen dat het organiseren van een evenement vaak veel tijd kan innemen, daarom staan wij tot jullie beschikking om jou deze dag/dagen geheel te ontzorgen! Ook dit hoort bij een bijzondere evenementenlocatie.

Wij luisteren aandachtig naar jullie wensen en proberen hiermee passende activiteiten en smakelijke catering te organiseren zodat jullie evenement onvergetelijk wordt!

Walking diner

Heel uniek op onze bijzondere evenementenlocatie is een walking dinner. Hierbij gaan jullie een rondleiding volgen over het (niet al te grote) fort terrein en tussendoor kom je op verschillende plekjes een hapje en/of drankje tegen. Zo maak je volledig gebruik van het hele fort en leer je meer over zijn boeiende geschiedenis!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE