Inspirerend & compleet

Bijzondere locatie bij het Plofhuis.

Een bijzondere vergaderlocatie Amsterdam, dat hebben we vaker gehoord! Laat je volledig ontzorgen door onze PLOF Crew tijdens jullie vergadering in de groene en historische omgeving van Fort Uitermeer.

Gemiddeld krijgen we een 9,0 voor het Plofhuis van eerdere gasten. Men is vooral verrast door de prachtige omgeving en de bijzondere inrichting van onze Plofhuisjes. “Dit verwacht je niet van buiten”, is iets wat we vaak horen. 

Een bijzondere vergaderlocatie waarbij we veelal gebruik hebben gemaakt van bestaande materialen, zoals het Plofhuis zelf, een voormalige munitieopslagplaats. Maar ook het meubilair is gerecycled.

Wil je hier ook neerploffen?

Moderne faciliteiten

Het Plofhuis is een bijzondere vergaderlocatie Amsterdam en is tevens voorzien van de nodige moderne faciliteiten. Zo is ons Plofhuis 3 voorzien van snel internet op glasvezel, een digitaal TV scherm van maar liefst 75 inch en een digitale Samsung flipover. Zijn deze luxe faciliteiten voor jullie geen noodzaak? De andere plofhuisjes zijn voorzien van een beamer met scherm en Wifi op 4G. Daarnaast zijn er overal vergaderkisten met kantoorartikelen én (papieren) flipovers te vinden.

Vergaderbreak

Bij zo’n bijzondere vergaderlocatie Amsterdam hoort natuurlijk ook een bijzondere vergaderbreak. Kies voor een rondleiding en luister naar de boeiende verhalen over de manschappen die hier ooit verbleven en hoe de stichting hier land aan voeten kreeg.

Of duik terug in de tijd en ga proberen het levensgrote replica van een kanon af te schieten met de PLOF Escape. Je ziet, we kunnen je hier helemaal onderdompelen in het fort!

Bijzondere vergaderlocatie Amsterdam

Onze vergaderruimtes bevinden zich in zogeheten ‘plofhuisjes’. Dit zijn voormalige munitie opslagplaatsen die gebouwd zijn in de tijd van de Koude Oorlog. Het idee achter deze gebouwen was, dat bij een explosie alleen dat gebouw beschadigd werd door het dak eraf te blazen en de rest van de munitie veilig bleef.

Ooit stonden hier 15 plofhuisjes, nu zijn er nog 8. Een aantal, zoals Plofhuis 2, hebben nog vele authentieke details en een aantal zijn gerenoveerd naar de huidige tijd, zoals Plofhuis 3.

Vergaderen in stadsdeel Weesp

Het Plofhuis is een bijzondere vergaderlocatie Amsterdam in het stadsdeel Weesp. Je vindt ons op nog geen 15 minuten van Zuidoost en Noord. Perfect om je dag te starten met een fietstocht hiernaar toe of lekker met de auto door deze prachtige omgeving. En natuurlijk kun je gratis parkeren bij Fort Uitermeer. Heb je interesse in onze vergaderruimtes? Neem dan gerust contact met ons op! Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte op voor jullie.

Een terecht bijzondere vergaderlocatie Amsterdam, door zijn historie en prachtige omgeving. Ploffen jullie hier binnenkort neer voor een vergadering?

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7