Uniek & Sfeervol

Bijzondere vergaderlocatie nabij Amsterdam.

Een bijzondere vergaderlocatie vind je zeker bij het Plofhuis. Deze voormalige munitieopslagplaatsen vind je bij Fort Uitermeer in Weesp.

Bovendien biedt deze bijzondere plek tal van mogelijkheden voor originele vergaderbreaks of teambuilding activiteiten.

Start je dag inhoudelijk en vervolg deze met een competitie op het terrein van het Fort.

Wil je hier ook neerploffen?

Bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam

Onze bijzondere vergaderlocatie vind je in Amsterdam op zo’n 10 minuutjes van Amsterdam Zuidoost. Je gasten kunnen hier gratis parkeren en lopen via het fortenterrein in enkele minuut naar de Plofhuisjes direct naast Fort Uitermeer. Wist je dat je de vergadering kunt combineren met een originele teambuilding activiteit? Kies bijvoorbeeld voor de leuke PLOF Gamble, waarbij je samen met je collega’s gaat gokken op je eigen vaardigheden!

Vergaderen tussen de historie

Bij het Plofhuis ga je vergaderen tussen de enorme historie van Fort Uitermeer. Zo vind je hier de gerenoveerde keerkom die dateert uit de 18e eeuw. Of het prachtige fort uit de 19e eeuw, dat helaas niet toegankelijk is in verband met instortingsgevaar, maar dient als een prachtige achtergrond! En natuurlijk de plofhuisjes, deze stammen uit de Koude Oorlog tijd en werden toen gebouwd om munitie op te slaan. En in deze bijzondere vergaderlocatie kun jij nu komen vergaderen!

Bijzondere vergaderlocatie binnen en buiten

Het Plofhuis biedt een bijzondere locatie zowel binnen als buiten aan. Je vindt het in een prachtige groene omgeving, op kleine afstand van grote steden als Amsterdam en Hilversum. Daarnaast hebben enkele Plofhuisjes hun eigen “terras”. Bij lekker weer kunnen jullie dus in alle rust heerlijk buiten vergaderen. Qua groepsgrootte kun je bij ons terecht vanaf 5 personen en kan er in drie plofhuisjes vergaderd worden. Het grootste gezelschap wat we kunnen ontvangen is in het industriële Plofhuis 2.

Escape room als vergaderbreak

Onderbreek jullie vergadering met onze Escape Room Experience Het Kanon als vergaderbreak. Hierbij los je puzzels en raadsels op en verzamel de materialen om het aanwezige kanon af te laten schieten. Een altijd geslaagde activiteit die vraagt om communicatie en samenwerking. Of kies voor een clinic boogschieten, altijd een graag gedane activiteit!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7