Vers & huisgemaakt

De heerlijkste producten.

Plof hier maar lekker neer en laat je helemaal verzorgen tijdens je vergadering, presentatie, bedrijfsuitje of teambuilding dag!

Geniet van smakelijke en huisgemaakte catering in het gezellige Plofhuis of lekker buiten in de sfeervolle Ploftuin.

Maak je dag compleet met de lekkerste hapjes en drankjes!

catering banner plofhuis

Catering bij het Plofhuis.

De catering bij het Plofhuis wordt verzorgd vanuit en in onze voormalige munitie opslagplaatsen.

Geniet van de heerlijkste huisgemaakte lunches tijdens je training of een lekkere hartige borrelplank voorafgaand je bedrijfsuitje. Onze PLOF crew zorgt ervoor dat het tijdens jullie dag in het Plofhuis aan niets ontbreekt!

Bij ons is alles alcoholvrij. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke PLOF 0.0 borrel met mocktails en huisgemaakte hapjes!

PLOF CATERING

Een impressie.

Catering mogelijkheden

Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden er allemaal zijn in het Plofhuis, neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij denken graag met jullie mee en maken met veel plezier een vrijblijvende offerte!

Foodtrucks

Bij het Plofhuis hebben we ook een paar te gekke foodtrucks. Wat dacht je van onze Plofkantine, een gave retro caravan die we kunnen inzetten als limonadebar.

Daarnaast beschikken we ook over een stoere vintage Bakbrommer, perfect voor een hotdog lunch of als “Borrel-Bak-Brommer” met lekkere borrelhapjes.

Binnen en buiten

Bij het Plofhuis organiseren wij vergaderingen en bedrijfsuitjes het hele jaar door. Natuurlijk zit je hier heerlijk in de zon te genieten van al het smakelijks dat we voor jullie klaarmaken, maar ook in de winter kun je gezellig aanschuiven voor de lekkerste hapjes binnen in het Plofhuis. Uiteraard zorgen wij voor de warmte, het hele jaar door.

PLOF HIER MAAR LEKKER NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7