Vers & huisgemaakt

De heerlijkste producten.

Plof hier maar lekker neer en laat je helemaal verzorgen tijdens je vergadering, presentatie, bedrijfsuitje of teambuilding dag!

Geniet van smakelijke en huisgemaakte catering op het terras aan de Vecht of in de sfeervolle Ploftuin.

Maak je dag compleet met de lekkerste hapjes en drankjes!

catering banner plofhuis

Catering bij het Plofhuis.

De catering bij het Plofhuis kan vanuit meerdere plekken worden verzorgd. Uiteraard wordt het vergaderarrangement geserveerd in het Plofhuis, net als een ontvangst bij een bedrijfsuitje.

Verder werken wij nauw samen met Porterhouse Weesp, wat je eveneens bij Fort Uitermeer vindt. Daarnaast hebben we twee leuke foodtrucks die we ook in kunnen zetten tijdens een barbecue of een walking dinner.

PLOF CATERING

Een impressie.

Plofhuis Foodbook

Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden er allemaal zijn in het Plofhuis, bekijk hier ons catering foodbook of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij denken graag met jullie mee en maken met veel plezier een vrijblijvende offerte!

Foodtrucks

Bij het Plofhuis hebben we ook een paar te gekke foodtrucks. Wat dacht je van onze Plofkantine, een gave retro caravan die we kunnen inzetten als limonadebar of ’s avonds met een lampionnentocht het dessert halen.

Daarnaast beschikken we ook over een stoere vintage Bakbrommer, perfect voor een kleine barbecue in de Ploftuin of als “Borrel-Bak-Brommer” met lekkere borrelhapjes en drankenbuffet.

Catering aan de Vecht

Bij het Plofhuis vind je ook Porterhouse Weesp, een gezellig restaurant met een geweldig terras aan de Vecht. Geniet hier met je collega’s van een geweldig uitzicht en heerlijke catering zoals een smakelijke barbecue of een gezellig ‘walking dinner’. Vraag onze PLOF crew naar de mogelijkheden.

Binnen en buiten

Bij het Plofhuis organiseren wij vergaderingen en bedrijfsuitjes het hele jaar door. Natuurlijk zit je hier heerlijk in de zon te genieten van al het smakelijks dat we voor jullie klaarmaken, maar wat dacht je van een private dining in één van de Plofhuisjes of een lekkere lunch met uitzicht op een bevroren Vecht? Uiteraard zorgen wij voor de warmte, het hele jaar door!

PLOF HIER MAAR LEKKER NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp