Cultuur & teambuilding

Je teamuitje bij het Plofhuis.

Wil je een cultureel teamuitje organiseren? Dan is een historisch fort natuurlijk een perfecte locatie! De waterlinies van Nederland zijn cultureel erfgoed en herbergen een waanzinnige historie.

Geniet dus ook tijdens je teamuitje van de geweldige (persoonlijke) verhalen van Fort Uitermeer als onderdeel van de Stelling van Amsterdam.

Luister naar de fascinerende verhalen van de manschappen die hier ooit verbleven tijdens een rondleiding of het toegankelijke teambuilding programma de PLOF Gamble!

Wil je hier ook neerploffen?

Cultureel teamuitje op historisch fort

De ultieme tip voor een cultureel teamuitje: start de dag met een rondleiding bij ons fort! Deze worden uitgevoerd door de vrijwilligers van stichting Uiteraard Uitermeer. Hier hoor je de meest bijzondere én persoonlijke verhalen van het leven in het fort en de plofhuisjes. Maar ook het verhaal achter de Waterlinie is er één die we allemaal zouden moeten weten.

Cultuur tijdens de activiteiten

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de rondleiding tijdens de borrel te plannen voor de liefhebbers of als start van de dag. Ook onze zelfontwikkelde activiteiten programma’s dragen bij aan jullie cultureel teamuitje.

Niet alleen de sfeer die deze teambuilding programma’s uitstralen maar ook bij een deel van de inhoud krijg je wat mee over Fort Uitermeer, zoals bij de te mobiele escape room de PLOF Escape met als thema de Hollandse Waterlinie of de vragen in de Bommen & Granatenquiz als onderdeel van Fort Trivial.

Teambuilding

Tijdens jullie teamuitje is het natuurlijk een goede invulling om iets aan teambuilding te doen. Een populair spel programma is de PLOF Gamble. Ook deze is cultureel onderlegd, aangezien je de soldaten gaat nadoen die hier ooit gestationeerd waren. Uit verveling gingen zij allerlei activiteiten doen en daarop gokken. En dat is precies wat deze leuke competitie inhoudt!

Bijdrage Cultureel Erfgoed

Wij vragen al onze gaste een kleine bijdrage per persoon te doneren voor het culturele erfgoed. Met het bedrag wat wij ophalen, steunen wij de stichting Uiteraard Uitermeer die het fort en de plofhuisjes beheert.

In overleg gebruiken we elk jaar het opgehaalde bedrag voor het verbeteren van Fort Uitermeer. Zoals nieuwe onderhouds materialen voor het groen. Of een bijdrage aan het opknappen van de Plofhuisjes.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE