Gezellig & historisch

Je dagje weg bij het Plofhuis.

Originele activiteiten tijdens een onvergetelijk dagje weg met je collega’s beleef je bij Fort Uitermeer in Amsterdam.

Een verborgen plek in stadsdeel Weesp waar je echt eens geweest moet zijn. In deze voormalige munitie opslagplaatsen – de Plofhuisjes – bij het fort vind je tal van mogelijkheden om van jullie dagje weg een unieke belevenis te maken.

Wil je hier ook neerploffen?

Dagje weg vlakbij Amsterdam

Verscholen in het groen maar toch op slechts enkele minuten van Amsterdam ligt het prachtige Fort Uitermeer. Start met een vaartocht met een sloep vanuit Weesp.

Combineer meerdere activiteiten, zoals het de escape room experience de PLOF Escape en een rondleiding.

Kom je liever met de auto? Dat kan natuurlijk ook! We hebben zo’n 70 gratis parkeerplekken voor jullie beschikbaar.

Teambuilding

Wil je tijdens je dagje weg werken aan je team met een leuk teambuilding programma? Kies dan voor de originele PLOF DIY. Een bijzondere groepsactiviteit die jullie zelf begeleiden. Op deze manier bespaar je wat geld, maar leer je vooral je collega’s op een andere manier kennen!

In zes rondes gaan jullie allerlei doe en denk activiteiten doen waarbij samenwerken en communiceren de key voor de winst is. Een toegankelijke groepsactiviteit die je met elkaar helemaal invult!

Hapje en drankje na afloop

Ook aan de inwendige mens tijdens jullie dagje weg is uiteraard gedacht. Zo vind je op het terrein van Fort Uitermeer – direct gelegen aan rivier De Vecht – het sfeervolle restaurant Porterhouse. Hier kun je terecht voor een lekkere borrel of smaakvol diner.

Of blijf je liever in de intieme sfeer met je collega’s, reserveer dan een smakelijke barbecue in de Ploftuin vanaf onze eigen foodtruck (Bakbrommer).

Na jullie activiteiten plof je tijdens je dagje weg hier lekker neer en geniet je van de sfeervolle tuin met lichtjes en gezellige seatings. Een betere afsluiting van een origineel bedrijfsuitje kunnen wij ons niet bedenken! Neem gauw contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE