Historisch & gezellig

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

De forten van de waterlinies bieden een uitzonderlijke kans voor een duurzaam bedrijfsuitje. Zeker in combinatie met de duurzame programma’s van het Plofhuis.

Duurzaamheid is het uitgangspunt voor steeds meer bedrijfsuitjes. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vinden steeds meer bedrijven en organisaties het belangrijk dat hun uitjes een duurzaam karakter hebben.

Dit vinden wij bij het Plofhuis ook zeer belangrijk en proberen hiernaar te werken.

Wil je hier ook neerploffen?

Duurzaam karakter fort

De forten van de waterlinies zoals Fort Uitermeer hebben een duurzaam karakter. Ze zijn namelijk in de negentiende eeuw op zo’n manier gebouwd dat soldaten een lang beleg konden doorstaan. Het fort beschikt daarom over een eigen waterzuiveringssysteem.

De aarden wallen en dikke muren zorgen voor een uitmuntende isolatie nog ver voordat het woord was uitgevonden. Dit robuuste fort en de Plofhuisjes stralen eigenlijk één en al duurzaamheid uit.

Fort Trivial

Bij het Plofhuis hebben we verschillende activiteiten die naadloos aansluiten op dit duurzame karakter. Zo hebben we de Fort Trivial waarbij de deelnemers met diverse door ons zelf ontwikkelde spelonderdelen de competitie met elkaar aangaan. De meeste materialen die hiervoor gebruikt zijn, zijn gerecycled of van duurzame materialen.

PLOF Gamble en PLOF Spelen

Naast Fort Trivial bieden wij op ons bijzondere fort de PLOF Gamble en ook de PLOF Spelen aan. Deze activiteiten zijn tevens (deels) zelf ontwikkeld en bieden we op een duurzame manier aan.

Daarnaast hebben we veel respect voor de flora en fauna van Fort Uitermeer waar wij onze activiteiten aanbieden.

Unieke locaties in het groen

Het Plofhuis ligt op een unieke locatie in het groen. De Kringenwet schreef namelijk voor dat men in de directe omgeving van een fort niet mocht bouwen. De wet bleef tot ver in de twintigste eeuw van kracht. Het gevolg is dat het fort nu ligt op groene eilandjes midden in de hectische buitenwereld. De intense rust is er bijna tastbaar. En dat in de directe nabijheid van Amsterdam en ‘t Gooi.

Uitstekende catering

We zorgen er natuurlijk voor dat de catering uitstekend is verzorgd. Wilt u een lunchbreak met biologische gerechten? Of wilt u de dag in ontspannen sfeer afsluiten met een aangeklede borrel of een stoere barbecue? Onze PLOF crew denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE