Sfeervol & intiem

Je eindejaars-borrel in het Plofhuis.

Wil je een eindejaarsborrel Amsterdam organiseren in een bijzondere omgeving?

Wat dacht je van een winterse activiteit voor bedrijven in een over de top kerstsfeer op een stoer fort vlakbij Amsterdam, namelijk bij Fort Uitermeer te Weesp! De ideale locatie voor jullie eindejaarsborrel met relaties of collega’s in de buurt van Amsterdam.

Combineer deze gezellige dag met bijvoorbeeld een hilarisch curling toernooi of een heerlijk diner bij ons restaurant.

Wil je hier ook neerploffen?

Winter Fortenland

Op het stoere terrein van Fort Uitermeer onder de rook van Amsterdam beleven jij en je gasten in een over de top kerstsfeer een winters festival genaamd Winter Fortenland. Tijdens dit festival kunnen jullie genieten van lekkere winterse hapjes, heerlijke drankjes aan de schnappsbar en met leuke kerstactiviteiten zoals curling, kopspijkers en de skigondel escape room.

Zeker weten dat jouw gasten een onvergetelijke middag of avond gaan beleven. Jullie kunnen de eindejaarsborrel in Amsterdam ook uitbreiden met een smakelijke winter BBQ in het Plofhuis of shared dinner in het naastgelegen Porterhouse.

All-in kerstarrangementen

Om het jullie makkelijk te maken hebben wij verschillende arrangementen samengesteld met uiteraard een gezellige kerstborrel, winterse hapjes of een compleet kerstdiner bij het naastgelegen Porterhouse.

Wil je je collega’s uitdagen tijdens een hilarisch kerst teambuilding programma, combineer jullie eindejaarsborrel dan met het Plofhuis Kerstuitje. Jouw relaties of collega’s strijden hierin om wie de meeste kerstmutsen verzameld met allerlei doe en denkopdrachten in kerstsfeer, zoals een potje curling, de pakjestafel of kerstboom versieren.

Sluit af in onze Schnappsbar en jullie relaties of collega’s beleven een eindejaarsborrel op een wel heel bijzondere manier.

Eindejaarsborrel

Nodig je collega’s of relaties uit voor een bijzondere eindejaarsborrel op nog geen 10 minuten van Amsterdam. Je kunt bij ons gratis parkeren en waant je helemaal weg van de drukke stad. Bekijk onze winterse arrangementen of neem contact met ons op voor het samenstellen van jullie eindejaarsborrel op maat.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE