Professioneel & op maat

Evenement organiseren bij het Plofhuis.

Wil je een evenement organiseren op een historische locatie? Het Plofhuis op Fort Uitermeer biedt jullie bedrijf een unieke kans om een onvergetelijk evenement te organiseren. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een ‘heidag’ of een productpresentatie.

Bij het Plofhuis hebben we meerdere locaties en mogelijkheden. Wil je een evenement met een teambuilding element? Een bedrijfsfeest op een steenworp afstand van Amsterdam?

Onze PLOF crew kijkt graag met jullie naar de mogelijkheden om dit evenement samen te organiseren.

Wil je hier ook neerploffen?

Evenement organiseren op locatie

Nederland telt ruim honderd forten die stuk voor stuk op een unieke locatie liggen. Op 10 minuten van Amsterdam Zuid-Oost vind je midden in het groen Fort Uitermeer. Jullie kunnen hier jullie evenement op maat organiseren.

Naast de prachtige locatie, hebben wij ook meerdere activiteiten in ons aanbod. Zo kunnen jullie het evenement bijvoorbeeld uitbreiden met het toegankelijke spel programma de PLOF Gamble, waarbij de activiteiten helemaal zijn aangepast op het fort!

Groene evenementenlocatie

Het Plofhuis is een groene evenementenlocatie. Het is omgeven door prachtige natuur. Fort Uitermeer biedt een oase van rust in een hectische omgeving. Eenmaal door de poort van het fort, vergeet je de mallemolen van de stad of de stress van de snelweg tijdens je evenement.

De oude Kringenwet schreef namelijk voor dat je niet in de directe omgeving van een fort mocht bouwen. Water was het belangrijkste verdedigingswapen van de waterlinies. Soldaten moesten het omliggende land onder water kunnen zetten. Eventuele bebouwing mocht dat niet beletten. Vandaar dat forten nu nog steeds op unieke locaties liggen, omgeven door het groen.

Meer dan 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke events, denken wij met veel plezier mee met jullie om zo een onvergetelijk event neer te zetten. Hierbij is het belangrijkste dat we jullie helemaal ontzorgen. Ons motto is niet voor niets ‘Plof hier maar lekker neer’.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE