Sfeervol & bijzonder

De evenementen locatie Plofhuis.

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie Utrecht, middenin het groen? Dan vind je op Fort Uitermeer volop mogelijkheden voor een uniek evenement, weg van alle drukte.

Met de auto ben je binnen 20 minuten op het fort, welke beschikt over een groot terrein dat geschikt is voor bijzondere bedrijfsuitjes.

‘Plof hier je evenement maar neer’! Laat je helemaal ontzorgen door onze PLOF crew zodat jullie als organisatie ook volledig kunnen genieten van jullie evenement.

Wil je hier ook neerploffen?

Groene evenementenlocatie Utrecht

Een groene evenementenlocatie Utrecht, dat is het Plofhuis op zo’n 20 minuutjes. Voor de auto gratis parkeergelegenheid en met een OV fiets vanaf station Weesp start jullie evenement met een bijzonder mooi tochtje.

Ga je het jaarlijkse bedrijfsuitje organiseren, bekijk dan eens alle leuke activiteiten die wij aanbieden.

Bijzondere evenementen

Op onze evenementenlocatie Utrecht bieden wij een keur aan bijzondere evenementen. Niet alleen als vergaderlocatie, maar zeker ook als een unieke evenementenlocatie om bijvoorbeeld een nieuw product te lanceren.

Of wat dacht je van een relatiedag met als afsluiter een heerlijk en interessant walking dinner? Hierbij krijg je op verschillende plekjes op het fort een lekker hapje en tussendoor kunnen we een welkomstwoord van jullie doen alsook een aangepaste rondleiding. Een klantendag om nooit te vergeten!

Binnen en buiten evenementen

Hoe het weer ook is, ons fort beschikt over meerdere binnen- en buitenruimtes. Gaat het regenen tijdens een buitenactiviteit, dan verplaatsen we jullie evenement gewoon naar binnen.

De verschillende overdekte ruimtes (de Plofhuisjes) staan tot jullie beschikking als back-up plan bij minder weer. Goed om te weten bij jouw locatie afweging.

Samenwerking binnen het evenement

Staan samenwerking en creativiteit centraal binnen het evenement, boek dan de PLOF DIY! Een leuk en zeer toegankelijk teambuilding programma dat jullie zelf gaan begeleiden. Een goede test om te zien wie objectief kan blijven!

Misschien is de PLOF Gamble iets voor jullie, waarbij je terug in de tijd gaat op de forten en net als de toen verveelde soldaten gaat gokken. In 7 rondes met diverse opdrachten zetten jullie geld in op je eigen kunnen.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE