Groen & inspirerend

Evenementenlocatie bij het Plofhuis.

De juiste evenementenlocatie, dat is waar een evenement mee valt of staat. Wil je echt opvallen met jouw evenement?

Rondom Fort Uitermeer in Weesp staan verschillende Plofhuisjes die ten tijde van De Koude Oorlog dienst deden als munitieopslagplaats.

Momenteel hebben deze Plofhuisjes, elk met hun eigen unieke karakter, allemaal een andere bestemming gekregen.

Wil je hier ook neerploffen?

Originele evenementenlocatie

Met een Plofhuis als evenementenlocatie zit je natuurlijk altijd goed. Want hoe komt deze plek aan zo’n bijzondere naam en wat is het verhaal erachter? We vertellen het je gasten graag bij aankomst en laten zien dat een locatie vol historie zeker niet saai hoeft te zijn.

Want voorzien van alle moderne gemakken kun je hier terecht voor verschillende bedrijfsevenementen. Van vergadering tot aan een teamuitje op locatie. Bij het Plofhuis is jouw evenement altijd in goede handen!

Activiteiten aan het water

Omdat het fort gelegen is aan de Vecht, organiseren wij onze activiteiten aan het water en in het groen. Zo leent het fort terrein zich bij uitstek voor de PLOF Spelen, waarbij je ter plekke kunt kiezen uit een aantal leuke activiteiten. Zoals een clinic boogschieten, een potje curling (in de wintermaanden) of het oplossen van een escape kist.

Ben je met een gezelschap vanaf 10 personen? Dan is ons populaire programma de PLOF Gamble bij uitstek geschikt om je een weg naar de finale te bluffen. Hoeveel geldbommen zet iedereen in voor het finalespel met de bommenwerper?

Hollands weer

Onze historische en sfeervolle evenementenlocatie is geschikt voor al het Hollandse weer. Zo is er een heerlijk, groots buitenterrein met volop groen en water. Prachtig dus voor een mooi evenement in de buitenlucht. Maar speelt het weer ons parten, dan zijn er verschillende alternatieven voor een binnen evenement. Zo zijn er meerdere Plofhuisjes waar we terecht kunnen. Graag bespreken wij met jullie vooraf een slecht weer scenario.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE