Afwisselend & Dynamisch

Zoek je een parttime functie?

Vind je het leuk om mensen te verzorgen en in de watten te leggen? Lees dan hier meer over onze vacature voor een parttime event manager.

Vacature: We zijn op zoek naar een allround event manager die het o.a. leuk vindt om onze vergader- en bedrijfsuitje gasten te ontvangen en te verzorgen tijdens hun verblijf in één van onze plofhuisjes bij Fort Uitermeer in Weesp.

Wil je hier ook neerploffen?

Plof hier maar lekker neer! Dat is het motto van de vergader- en evenementenlocatie het Plofhuis bij Fort Uitermeer.

Op deze prachtige groene locatie organiseren wij jaarlijks zo’n 200+ vergaderingen en bedrijfsuitjes. In een huiselijke sfeer ontvangen wij vooral zakelijke gasten.

Wij exploiteren 2 plofhuizen op het terrein van Fort Uitermeer. Dit zijn voormalige munitie opslagplaatsen die wij gerenoveerd hebben tot sfeervolle vergader- en evenementenlocatie.

Het Plofhuis is een klein bedrijf met 3 vaste medewerkers en een flexpool van zo’n 15 flex medewerkers.

Wie zoeken wij?

Het Plofhuis is op zoek naar een zelfstandige event manager voor zo’n 24 uur per week die het team op allerlei manieren kan versterken. Qua werkzaamheden moet je denken aan:

  • Begeleiden van activiteiten tijdens bedrijfsuitjes
  • Begeleiden van vergaderingen
  • Lichte cateringwerkzaamheden tijdens bedrijfsuitjes en vergaderingen
  • Op- en afbouwen voor vergaderingen en bedrijfsuitjes
  • Ondersteuning van de sales afdeling

Het Plofhuis is het hele jaar door geopend, maar heeft zeker te maken met seizoenen. De drukste maanden zijn juni, september en december.

Diploma’s, achtergrond en leeftijd vinden wij niet van belang. Iemand die zelfstandig werkt, van aanpakken weet en flexibel is wel!

De uren zijn grotendeels tijdens kantoortijden, maar ook zeker soms in de avonduren en/of weekenden. Flexibiliteit is dus echt van belang. Uiteraard zijn de uren altijd in overleg.

Plof jij bij ons neer?

Klinkt deze functie als ‘gegoten’? Stuur dan een mailtje met je achtergrond (CV) naar albert@plofhuis.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op! Heb je vragen, bel dan tijdens werkdagen naar 0294-700202.

Hopelijk tot ziens!

Een PLOF groet,
Robert-Jan, Albert en Patricia

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7