Historisch & Sfeervol

Het fort bij het Plofhuis.

Onder de rook van Amsterdam middenin het groen vind je fort Amsterdam als onderdeel van  de Stelling van Amsterdam.

In deze verdedigingslinie liggen ruim 40 forten waarvan een aantal geschikt zijn voor bedrijfsuitjes, presentaties, vergaderingen, teambuilding activiteiten en bedrijfsfeesten.

De unieke ligging van Fort Uitermeer maakt de Stelling van Amsterdam een populaire groene bestemming met vele mogelijkheden.

Wil je hier ook neerploffen?

Bijzonder fort Amsterdam

Op slechts 10 minuten van Amsterdam Zuidoost en gelegen aan de prachtige rivier De Vecht, ligt dit fort Amsterdam verscholen in het groen. Sinds 2022 behoort Weesp ook tot Amsterdam en is Fort Uitermeer één van de weinige forten ín Amsterdam! De rondom gelegen plofhuisjes, gebouwd als munitiemagazijnen, bieden de mogelijkheid om teambuilding activiteiten bij regen binnen te laten doorgaan.

Uitdagende groepsactiviteiten

Combineer jullie bezoek aan ons fort Amsterdam met bijvoorbeeld de PLOF Spelen. Hierbij kiezen de deelnemers twee activiteiten uit een aanbod van meerdere activiteiten. Zoals een clinic boogschieten, die we natuurlijk afsluiten met een kleine competitie! Of de PLOF Escape, een escape kist waarbij je een uur hebt om door middel van het oplossen van puzzels en raadsels deze kist te openen.

Tussen de activiteiten door is er natuurlijk ruimte voor een korte pauze met een lekker drankje.

Bedrijfsuitje op een unieke locatie

Voor een onvergetelijke teambuilding activiteit kies je natuurlijk niet voor een standaard locatie, maar een unieke plek zoals het Plofhuis bij Fort Amsterdam. Een plek waar jullie gasten er even helemaal uit zijn.

Bij het Plofhuis bieden wij bovendien altijd de mogelijkheid om de activiteit(en) naar binnen te verplaatsen, mocht het weer die dag toch wat tegenzitten. Het Plofhuis beschikt uiteraard ook over uitgebreide catering-faciliteiten voor lekkere hapjes, een lunch of uitgebreide borrel. Vraag naar de mogelijkheden bij het Plofhuis of omringende restaurants.

Geïnteresseerd in een bedrijfsuitje of vergadering op  Fort Amsterdam? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7