Knus & Modern

Je heidag bij het Plofhuis.

Start jullie heidag op een bijzondere plek met een bijzonder verhaal en je hebt de aandacht direct te pakken.

Het Plofhuis bij  het groene en historische Fort Uitermeer in Weesp – gemeente Amsterdam – is zo’n locatie waar iedereen graag meer over wil weten.

Want waar komt die naam Plofhuis vandaan en welk verhaal hoort hierbij? We vertellen het jullie gasten graag bij de start van jullie heidag.

Wil je hier ook neerploffen?

Heidag op een fort

Organiseer je heidag op dit unieke fort onder de rook van Amsterdam voor een inspirerende dag. Want vergaderen in een voormalige munitie opslagplaats, want dat zijn de Plofhuisjes, dat maakt deze dag natuurlijk extra bijzonder.

Bovendien is het fort terrein zo groot en groen dat je je hier in een andere wereld waant en ongestoord kunt brainstormen. En wil je er tussendoor even uit, kies dan voor een leuke vergaderbreak om een frisse neus te halen!

Moderne faciliteiten

Alle moderne faciliteiten die je nodig hebt voor deze dag vind je bij ons in de Plofhuisjes. Elk Plofhuis heeft zijn eigen stijl en eigen invulling en is geschikt voor een verschillend aantal personen.

Voor een heidag met een groep tot 20 personen raden wij Plofhuis 3 aan. Deze munitie opslag is het meest gemoderniseerd en bevat drie ruimtes zodat je ook in kleine groepjes uiteen kunt. Ook hebben we hier meerdere schermen, waaronder een digitale Samsung flip over.

Teambuilding activiteit

Wissel deze dag af met een ontspannen vergaderbreak of teambuilding activiteit. Zo blijven de hoofden lekker fris en krijgt jullie dag een extra dimensie.

Bij het Plofhuis kun je kiezen uit verschillende activiteiten. Zo is er een escape room experience waar je een munitiekist binnen het uur moet open krijgen. Of daag je collega’s uit in het toegankelijke spel programma Fort Trivial.

Proost na afloop met elkaar op een inspirerende heidag op het terras van de Plofhuisjes.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7