Inspirerend & compleet

Je heisessie bij het Plofhuis.

Je hoofd leegmaken tijdens een heisessie? Boek het Plofhuis bij Fort Uitermeer en je bent echt even weg van kantoor.

Gelegen tussen Amsterdam, Almere en Hilversum en met gratis parkeergelegenheid is dit de ideale plek voor een heisessie op locatie.

Deze voormalige munitieopslagplaats biedt plaats voor een inspirerende heisessie, eventueel met een leuke vergaderbreak.

Wil je hier ook neerploffen?

Unieke plek voor een heisessie

Start de dag met een boottocht over rivier de Vecht. Met de boot vaar je binnen een halfuur vanaf station Weesp naar Fort Uitermeer. Met volop plek voor al je gasten zorgt deze tocht gelijk voor een relaxte start van jullie heisessie.

Vanaf de aanlegsteiger direct naast het torenfort wandel je vervolgens naar het Plofhuis waar een uitgebreid vergaderarrangement op jullie staat te wachten. Vergeet de “knal-goede” bonbons op het drankenbuffet niet te proeven en geniet van de groene aankleding in deze voormalige munitieopslagplaats.

Uiteraard is deze historische plek van alle moderne faciliteiten voorzien zoals Wifi, een 75″ multimedia TV scherm of beamer met XL scherm en (digitale) flipovers.

Voor een afsluitende borrel of heerlijk diner wandel je in een paar minuten naar het restaurant Porterhouse dat met zijn unieke terras aan het water de favoriete plek is van iedereen.

Een Plofhuis voor elke groep

Een heisessie met een paar collega’s of een Plofhuis met meerdere ruimtes? Het terrein van Fort Uitermeer biedt met zijn verschillende Plofhuisjes altijd een oplossing voor meerdere groepsgroottes. Neem contact op met onze PLOF crew, leg je wensen bij ons neer en dezelfde werkdag ontvang je een complete offerte waarin aan alles gedacht is.

Vergaderbreak

Het terrein bij Fort Uitermeer leent zich heel erg goed om tijdens jullie heisessie iets onvergetelijks te maken. Kies voor een bijzondere vergaderbreak zoals een rondleiding waarbij je meer leert over de fascinerende geschiedenis van het fort.

Of probeer zo veel mogelijk ballonnen kapot te schieten met pijl en boog. Even een frisse neus halen waarna jullie weer volop geïnspireerd zijn voor het vervolg van de heisessie!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7