Gezellig & bijzonder

Je kerstborrel bij het Plofhuis.

Zijn jullie op zoek naar originele ideeën voor de kerstborrel op het werk die je dit jaar organiseert? Wat is er nu unieker dan een kerstborrel op een fort?!

Het team van het Plofhuis ontvangt jullie graag op Fort Uitermeer. Een voormalige munitieopslag vlakbij Amsterdam wordt omgetoverd tot sfeervol winter wonderland, dé gezelligste plek om het jaar met collega’s of relaties feestelijk af te sluiten.

Combineer de kerstborrel met hilarische activiteiten en het jaar wordt onvergetelijk afgesloten!

Wil je hier ook neerploffen?

Ideeën kerstborrel werk

Eén van de voormalige munitieopslagen bij Fort Uitermeer in Weesp, verandert in december in een over de top kerstlocatie waar je met jouw bedrijf kunt genieten van een kerstborrel of kerstfeest met diverse winterse activiteiten.

Uiteraard wordt er ook gezorgd voor heerlijke kersthapjes. En je kunt gezellig kerstborrelen in de Schnappsbar met een glaasje glühwein of warme chocolademelk.

Kerstborrel werk met hilarische activiteiten

Een ongedwongen winterfestival op een historische locatie in kerstsfeer, dat is het PLOF Kerstuitje. Dé plek voor een gezellige kerstborrel met het werk of eindejaarsafsluiting met jouw relaties. De activiteiten zijn hilarisch! Daag je collega’s uit tijdens het versieren van een kerstboom met een portofoon of ontsnap uit een skigondel door het oplossen van een kerstpuzzel.

Kerstactiviteiten met kerstborrel

Het PLOF Kerstuitje bestaat uit activiteiten en natuurlijk een drankje en hapjs. Wij ontvangen jullie gezelschap met een glaasje schnapps en een kerstbonbon waarna jullie in teams een aantal hilarische activiteiten gaan doen. Hierna is een korte pauze met een lekker hapje en een drankje.

Aansluitend gaan we nog wat activiteiten in teams doen waarna we deze afsluiten met een lampionnen wandeling over Fort Uitermeer. Terug in het Plofhuis is het tijd voor een gezellige borrel. Hebben jullie ook al zo’n zin in kerst?

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF kerstuitje main
10 - 65 personen

PLOF KERSTUITJE

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE