Historisch & Modern

Je personeelsuitje bij de Plofhuisjes.

Combineer voor een innovatief personeelsuitje met historie door middel van trendy activiteiten in te plannen bij je uitje op Fort Uitermeer in Weesp.

Gesitueerd tussen Amsterdam, Almere en Hilversum bevind je je hier in een natuurrijke omgeving.

Samen met jullie stellen wij graag een passend programma samen voor jullie innovatief personeelsuitje waarbij we historie combineren met het hedendaagse nu.

Wat dacht je van een futuristische mocktail bar in het historische Plofhuis 2? Uniek en onvergetelijk!

Wil je hier ook neerploffen?

Recyclen

Niet alleen trendy, maar zeker ook maatschappelijk verantwoord zijn onze “recycle” gebouwen, waarbij wij gebruik maken van gerecycled materiaal voor een groot deel van het interieur. Ook het fort is “gerecycled”; waar vroeger het fort gebruikt werd als verdedigingswerk wordt het nu gebruikt voor een innovatief personeelsuitje als dank voor de medewerkers.

De plofhuisjes op Fort Uitermeer zijn eveneens gerecycled. Waar ze eens dienst deden als munitie opslag, zijn ze nu grotendeels gerenoveerd tot moderne vergader- en evenementenlocatie.

Innovatief personeelsuitje

Bij het Plofhuis kun je met recht spreken van een innovatief personeelsuitje. Het team van Fort Uitermeer is continue bezig met het ontwikkelen en bedenken van nieuwe activiteiten alsook het verbeteren van de locatie met de laatste trends. Hierbij proberen wij ook altijd rekening te houden met een duurzame levensstijl. Hierom zijn wij ook altijd zeer flexibel in het organiseren van evenementen.

Rondleiding

Ben je nieuwsgierig naar de innovatie van het fort in de 19e eeuw? Kies dan tijdens je bedrijfsuitje voor een rondleiding. De gidsen van Fort Uitermeer vertellen je met veel plezier over de genialiteit van Fort Uitermeer en de Hollandse Waterlinies. Een absolute must als je van ingenieurschap houdt!

Personeelsuitje met catering

Natuurlijk is een innovatief personeelsuitje niet compleet met heerlijke catering. Bij het Plofhuis bieden we vele catering mogelijkheden aan. Zo kun je met groepen tot 25 personen in de intieme sfeer van de Ploftuin genieten van bijvoorbeeld een lekkere hotdog lunch vanaf onze retro bakbrommer. Of start met een PLOFlunch aan de lange tafel in het Plofhuis. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

rondleiding plofhuis fort uitermeer
10 - 60 personen

RONDLEIDING

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE