Groen & sfeervol

Je teamuitje bij het Plofhuis.

Op zoek naar een inspirerend teamuitje? Vaak horen we het tijdens een bezichtiging voor een evenement: “Wat een inspirerende omgeving hier bij het Plofhuis!” Op één of andere manier is Fort Uitermeer altijd voer voor een inspirerende teamdag.

De groene, zachte omgeving met centraal een robuust, stoer fort zorgt voor veel inspiratie.

Laat je tijdens jullie teamuitje verrassen door deze prachtige omgeving en de sfeervol ingerichte Plofhuisjes. Plof hier maar lekker neer en laat je helemaal ontzorgen, van voorbereiding tot evenement.

Wil je hier ook neerploffen?

Vergadering tijdens teamuitje

Gebruik de inspiratie van het fort als je je teamuitje combineert met een dagdeel vergaderen. Een goede brainstorm werkt altijd het beste op een inspirerende locatie. Na de vergadering in één van de voormalige munitie opslagplaatsen, ga je natuurlijk lekker naar buiten in de Ploftuin om te lunchen in het zonnetje. Je kan de dag dan afsluiten met een gezellig teambuilding programma op het buitenterrein van het fort, zoals het populaire Fort Trivial.

Teamuitje vanaf 10 personen

Je bent bij ons al welkom voor een teamuitje met 10 personen! Laat je inspireren door deze prachtige omgeving en de leuke PLOF DIY. Hierbij gaan jullie in zes rondes allerlei doe en denk activiteiten doen die je zelf gaat begeleiden.

We horen bij dit programma vaak dat deze manier van activiteiten doen een hele bijzondere dynamiek geeft wat misschien weer kan inspireren voor een frisse blik op de dagelijkse werkvloer! Uiteraard is er altijd een medewerker van ons bij die bijspringt waar nodig en alle benodigde materialen verzorgd. Ook zal hij/zij afsluiten met een knallende finale!

Inspirerende workshop

Heb je wel eens gedacht aan een inspirerende workshop met je collega’s? Bijvoorbeeld een motivatie spreker zoals Joost, een man die door een oogziekte blind is geworden en zijn wereld aan jou wilt laten “zien” en je dus geblinddoekt een dagdeel doorbrengt met hem. Heel mooi…

We hebben een groot netwerk van inspirerende workshops, dus vraag onze PLOF crew naar alle mogelijkheden!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE