Inspirerend & compleet

Laat je inspireren bij het Plofhuis.

Als je een bijeenkomst organiseert dan is dat fijn als je daarvoor inspirerende vergaderlocaties kunt vinden nabij Amsterdam. Het Plofhuis is zo’n plek waar je geïnspireerd wordt door de fascinerende historie en de schitterende groene omgeving.

Bij Fort Uitermeer vind je (bijna) alles op één plek, vergaderruimtes, break out rooms, groepsactiviteiten, lekker eten en overnachten nabij.

Laat ons weten wat jullie nodig hebben en wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor jullie. 

Vind je het fijn om onze locatie eens te bekijken? Wij zetten de koffie alvast klaar!

Wil je hier ook neerploffen?

Inspirerende vergaderlocaties Amsterdam

Je vindt onze inspirerende vergaderlocaties, ook plofhuisjes genoemd, in stadsdeel Weesp in Amsterdam. Onze plofhuisjes hebben hun naam te danken aan het feit dat deze locaties in de Koude Oorlog gebruikt werden als voormalige munitie opslagplaatsen.

De plofhuisjes zitten boordevol bijzondere verhalen en bieden in combinatie met het historische Fort Uitermeer een ideale sfeer voor een inspirerende vergadering.

Plofhuis 3

Ons paradepaardje, Plofhuis 3, behoort tot één van de meest  inspirerende vergaderlocaties Amsterdam. Dit voornamelijk omdat je in deze voormalige munitieruimte nog steeds enkele unieke historische elementen terugvindt. Denk bijvoorbeeld aan de bliksemgeleiders die vroeger gebruikt werden om het plofhuis te beschermen tegen blikseminslag.

In 2021 is dit Plofhuis helemaal gerenoveerd en voorzien van enkele luxe faciliteiten, zoals een digitale Samsung flipover. Dit maakt Plofhuis 3 de ideale locatie voor jullie vergadering.

Authentieke details

Eén van de andere inspirerende vergaderlocaties hier in Amsterdam is misschien wel Plofhuis 2. Een stoere, robuuste ruimte met nog vele authentieke details. Deze ruimte is ideaal voor een presentatie of een product launch.

Gebruik deze details als achtergrond bij het lanceren van een nieuw product. Of voor TV opnames. Omdat het een open ruimte is, vraagt dit plofhuis om creativiteit. Hierin denken wij heel graag met jullie mee! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Buiten vergaderen

Een aantal van onze plofhuisjes hebben ook een ruimte buiten die jullie kunnen gebruiken. In overleg kleden we dit aan met het gewenste meubilair. Of boek je Plofhuis 3? Dan heb je er altijd de Ploftuin bij, met zitzakken, loungebanken en een unieke schommeltafel. Heerlijk om in het zonnetje inspiratie op te doen voor jullie vergadering!

Natuurlijk ook ideaal als je plenair wilt mixen met een aantal break-out ruimtes. Plofhuis is dé meest inspirerende vergaderlocaties in Amsterdam!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.