Inspirerend & compleet

Laat je inspireren bij het Plofhuis.

Als je een bijeenkomst organiseert dan is dat fijn als je daarvoor inspirerende vergaderlocaties kunt vinden nabij Amsterdam. Het Plofhuis is zo’n plek waar je geïnspireerd wordt door de fascinerende historie en de schitterende groene omgeving.

Bij Fort Uitermeer vind je (bijna) alles op één plek, vergaderruimtes, break out rooms, groepsactiviteiten, lekker eten en overnachten nabij.

Laat ons weten wat jullie nodig hebben en wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor jullie. 

Vind je het fijn om onze locatie eens te bekijken? Wij zetten de koffie alvast klaar!

Wil je hier ook neerploffen?

Inspirerende vergaderlocaties Amsterdam

Je vindt onze inspirerende vergaderlocaties, ook plofhuisjes genoemd, in stadsdeel Weesp in Amsterdam. Onze plofhuisjes hebben hun naam te danken aan het feit dat deze locaties in de Koude Oorlog gebruikt werden als voormalige munitie opslagplaatsen.

De plofhuisjes zitten boordevol bijzondere verhalen en bieden in combinatie met het historische Fort Uitermeer een ideale sfeer voor een inspirerende vergadering.

Plofhuis 3

Ons paradepaardje, Plofhuis 3, behoort tot één van de meest  inspirerende vergaderlocaties Amsterdam. Dit voornamelijk omdat je in deze voormalige munitieruimte nog steeds enkele unieke historische elementen terugvindt. Denk bijvoorbeeld aan de bliksemgeleiders die vroeger gebruikt werden om het plofhuis te beschermen tegen blikseminslag.

In 2021 is dit Plofhuis helemaal gerenoveerd en voorzien van enkele luxe faciliteiten, zoals een digitale Samsung flipover. Dit maakt Plofhuis 3 de ideale locatie voor jullie vergadering.

Authentieke details

Eén van de andere inspirerende vergaderlocaties hier in Amsterdam is misschien wel Plofhuis 2. Een stoere, robuuste ruimte met nog vele authentieke details. Deze ruimte is ideaal voor een presentatie of een product launch.

Gebruik deze details als achtergrond bij het lanceren van een nieuw product. Of voor TV opnames. Omdat het een open ruimte is, vraagt dit plofhuis om creativiteit. Hierin denken wij heel graag met jullie mee! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Buiten vergaderen

Een aantal van onze plofhuisjes hebben ook een ruimte buiten die jullie kunnen gebruiken. In overleg kleden we dit aan met het gewenste meubilair. Of boek je Plofhuis 3? Dan heb je er altijd de Ploftuin bij, met zitzakken, loungebanken en een unieke schommeltafel. Heerlijk om in het zonnetje inspiratie op te doen voor jullie vergadering!

Natuurlijk ook ideaal als je plenair wilt mixen met een aantal break-out ruimtes. Plofhuis is dé meest inspirerende vergaderlocaties in Amsterdam!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7