Sfeervol & uniek

Je evenement bij het Plofhuis.

Het plannen van een jubileum evenement vergt best wat tijd. Daarom helpen wij jullie als evenementenlocatie bij Fort Uitermeer graag met de organisatie, zodat jij je helemaal kunt richten op alle (interne) festiviteiten.

Zo’n uniek moment moet natuurlijk groots gevierd worden op een bijzondere locatie. Het Plofhuis ligt centraal in Nederland tussen Amsterdam, Hilversum en Almere en is goed bereikbaar. Er zijn gratis parkeerplaatsen en het OV is ook niet heel ver weg. 

Omdat het Plofhuis midden in het natuurgebied Naardermeer ligt, waan je je hier in een schitterende rustige omgeving.

Wil je hier ook neerploffen?

Programma op maat

Natuurlijk moet een jubileum een onvergetelijke dag worden en wij helpen hier graag mee. Naar aanleiding van jullie wensen maken wij een programma op maat met alle wensen, die we vervolgens vrijblijvend bij het Plofhuis gaan bespreken. Onze PLOF crew is zeer bekend met deze voormalige munitie opslagplaats en zijn logistieke  mogelijkheden.

Hele dag of alleen avond

Om te weten wat jullie willen doen met jullie jubileum, is het belangrijk om te kiezen voor de grootte van het programma. Als je alleen een avond wilt vullen, dan is er korter tijd dan als de hele dag ervoor wordt uitgetrokken en kunnen de activiteiten hierop worden uitgekozen.

Wij van het Plofhuis gaan voor jullie op zoek naar de leukste activiteiten en het meest passende programma. Op onze activiteiten pagina vind je al veel mogelijkheden, maar bij een jubileum denken wij toch graag iets meer out of the box en maken wij graag iets op maat voor jullie.

Activiteiten

Misschien vind je het leuk om het jubileum in te luiden met een kanonschot vanaf onze kanon replica. Of starten jullie met een prachtige boottocht over de Vecht met een historisch schip zoals de Hydrograaf (de Pakjesboot!).

Een ander idee, we passen het toegankelijke teambuilding programma Fort Trivial helemaal aan op jullie bedrijf met interne vragen, uitdagingen die met het bedrijf te maken hebben etc. Ook de locatie kunnen we helemaal in de sfeer van het jubileum brengen.

Catering

Natuurlijk is een jubileum evenement niet compleet met de lekkerste catering. In overleg met jullie gaan we kijken wat het beste past in jullie programma. Bijvoorbeeld een walking dinner over Fort Uitermeer inclusief een rondleiding en hapjes op verschillende plekjes. Of een gezellige barbecue aan de oever van de Vecht bij het Porterhouse.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE