Gezellig & historisch

Je jubileum op Fort Uitermeer.

Vier je jubileum op een stoer fort! Zo een geweldige mijlpaal als een jubileum moet natuurlijk gevierd worden op een bijzondere locatie, dus waarom niet op één van de prachtige forten van Nederland, zoals Fort Uitermeer in Weesp?

Combineer deze mooie dag bij het Plofhuis met één van onze leuke groepsactiviteiten en een heerlijk diner in het restaurant aan de oever van de Vecht.

Gegarandeerd dat men hier nog jaren over praat!

 

Wil je hier ook neerploffen?

Fort Uitermeer

Het leuke aan de forten in Nederland is, dat ze ieder hun eigen sfeer hebben. Zo is Fort Uitermeer een echt groen fort. Gelegen middenin de natuur aan de rivier de Vecht en natuurgebied het Naardermeer bevind je je hier in alle rust tussen Amsterdam en Hilversum. Daarnaast bestaat dit fort niet alleen uit een fort, maar zijn er ook plofhuisjes, voormalige munitie opslagplaatsen.

Uniek jubileum op het fort

Met aankleding nog wat extra’s doen om jullie jubileum op het fort uniek te maken, dat vinden wij leuk! Denk aan jullie logo geprojecteerd op de historische muren van de plofhuisjes. Of jullie producten geëtaleerd in het stoere, authentieke Plofhuis 2.

We kunnen het vieren met bijvoorbeeld leuke activiteiten en een heerlijk diner.
Maar het is natuurlijk ook leuk om een trip down memory lane te doen en een expositie door de jaren heen van jullie bedrijf. Hieraan hangen we bijvoorbeeld een spelprogramma of puzzeltocht.

Cultureel erfgoed

De forten in Nederland zijn cultureel erfgoed en met jullie bijdrage van kan dit erfgoed behouden blijven. Dus niet alleen een feest ter ere van jullie jubileum, maar ook een dank voor jullie bijdrage! Hoe bijzonder dat jullie deze mijlpaal combineren met deze duurzame actie.

Ook hebben wij met al onze activiteiten en inrichting van de plofhuisjes rekening hiermee gehouden en proberen wij het erfgoed ook hierin te verwerken.

Teambuilding

Misschien vind je het leuk om het jubileum op Fort Uitermeer te combineren met één van onze leuke activiteiten. Zo kunnen we voor grote groepen een heus bedrijfsfestival organiseren met de PLOF Spelen en nog veel meer leuks!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE