Gezellig & maatwerk

Je jubileum op het Plofhuis.

Voor een jubileum uitje gezellig op pad naar een historisch fort in de Randstad? Wel eens gedacht aan het groene Plofhuis tussen Amsterdam, Almere en Hilversum voor deze bijzondere mijlpaal?

Wil je jullie jubileum vieren met een gezellig uitje met de collega’s? Dan helpen onze event managers jullie graag met de organisatie.

Combineer jullie dagje uit met een leuke groepsactiviteit en sluit af met een gezellig diner!

Wil je hier ook neerploffen?

Vele mogelijkheden

Je kunt je uitje aankleden op vele mogelijke manieren. Wat dacht je van een soort mini festival op het mooie Fort Uitermeer? Tijdens dit ‘festival’ zijn er een aantal leuke (inloop) activiteiten zoals boogschieten of een op maat gemaakte escape room (dit zijn de PLOF Spelen). We serveren drankjes vanuit onze foodtruck en natuurlijk is er ruimte voor een presentatie van het jubileum.

Activiteiten

Ook is het leuk om in teams de uitdaging aan te gaan in verschillende activiteiten, die wij hebben aangepast op het jubileum. Denk aan de verjaardagsquiz van Ik hou van Holland, maar dan met vragen over het bedrijf tijdens Fort Trivial.

Of de PLOF Escape, waarbij jullie binnen de tijd een escape kist moeten openen. Als verrassing zit in de kist een leuk jubileum-kado. Onze PLOF crew maakt voor jullie jubileum altijd een vrijblijvende offerte, nadat wij met jullie hebben gesproken over de ideeën die er al zijn. Naar aanleiding van dit contact maken wij een eerste concept.

Bezichtiging

Als het concept aanslaat, dan maken wij met veel plezier een afspraak om ons Plofhuis te bezichtigen. Het jubileum uitje krijgt op deze manier meer vorm en zullen we nog meer inspiratie krijgen om de dag helemaal in te vullen naar wens.

Zo kunnen we meteen de catering bespreken en welk plofhuis het beste past bij jullie jubileum. Samen zullen we ervoor zorgen dat deze mijlpaal groots gevierd wordt!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE