Historisch & fun

Je jubileum bij het Plofhuis.

Een jubileum vieren op een historische fort locatie? Hoe bijzonder is dat! In de Plofhuisjes bij Fort Uitermeer in Weesp is altijd plek voor verschillende groepen.

Of je nu met 10 of 80 gasten bent, dit unieke fort terrein biedt diverse mogelijkheden voor originele groepsactiviteiten met of zonder borrel of diner na afloop.

Wil je hier ook neerploffen?

Jubileum in de natuur

Het Plofhuis bij Fort Uitermeer ligt midden in de natuur, maar  is toch centraal gelegen vlakbij Amsterdam en dichtbij de A-1. Door ons motto ‘Plof hier maar lekker neer’ voelen je gasten zich direct bij ons thuis.

Stel je eigen programma samen met bijvoorbeeld Fort Trivial, een activiteit waarbij in teamverband trivianten verzameld worden tijdens verschillende denk- en doe opdrachten.

Of ben je met een wat kleinere groep? Kies dan voor bijvoorbeeld de uitdagende PLOF Escape, waarbij je een escapkist binnen het uur moet openen! Waag je met de jubilaris liever een gokje? Dan is onze populaire activiteit de PLOF Gamble een schot in de roos. We helpen je graag bij je keuze voor de meest ideale jubileum activiteit.

Slecht weer scenario

Wij maken vooraf altijd een slecht weer scenario voor tijdens je jubileum. Bij het Plofhuis valt je jubileum namelijk nooit echt in het water want onze Plofhuisjes beschikken bijna allemaal over een ruimte om je activiteit naar binnen te verplaatsen mocht het Hollandse weer wat tegenzitten.

Een geruststellende gedachte als je de organisatie van jullie jubileum uitje op je hebt genomen. Onze collega’s op kantoor helpen je graag bij de samenstelling van een jubileum dat het beste past bij jouw gasten. Aan de locatie zal het in ieder geval niet liggen, die is sowieso een succes net als de borrel of het diner na afloop. Met een terras direct aan rivier De Vecht en uitzicht op het bijzondere torenfort wordt dit een jubileum uitje dat je collega’s niet snel zullen vergeten.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE