Gezellig & uniek

Jullie jubileum bij de Plofhuisjes.

Een jubileumfeest voor een mijlpaal die groots gevierd moet worden! Bestaat jouw bedrijf 5 jaar? Of misschien wel 50 jaar? Dan is het toch echt tijd voor een groots jubileumfeest! En waar beter dan in het sfeervolle Plofhuis!

We maken heel graag een afspraak om het Plofhuis te komen bezichtigen en jullie wensen te bespreken voor deze bijzondere dag.

Hierbij proberen we samen met jullie een unieke persoonlijke touch te geven aan het jubileum zodat er een prachtige herinnering gemaakt gaat worden!

Wil je hier ook neerploffen?

Evenement organiseren

Maar hoe ga je deze geweldige mijlpaal vieren? Zo een belangrijk evenement vergt toch wel wat organisatie. En daar helpen wij jullie graag mee. Want dit jubileum mag natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan, maar is wel leuk om stil te houden tot de dag zelf. Onze event managers bedenken graag een concept met samen met jullie wat jullie jubileum het best presenteert.

Fort als achtergrond

Op deze dag staat jullie bedrijf en alle medewerkers op de voorgrond en het fort op de achtergrond. Maar de sfeer van het fort is de start van een geweldig feest. En ook door gebruik te maken van dit erfgoed (bijvoorbeeld een presentatie projecteren op de muren) wordt het feest net even leuker.

Een jubileumfeest kan op vele manieren worden gevierd en de mogelijkheden zijn te over. Wil je misschien het jubileumfeest verspreiden over een heel weekend? Vlakbij het Plofhuis zijn meerdere overnachtingsmogelijkheden.

Activiteiten

Om er een gezellige dag van te maken, is het leuk om overdag wat activiteiten aan te bieden aan de collega’s. Dit kan in een festival sfeer waarbij de gasten uitkiezen wat ze gaan doen, zoals de PLOF Spelen. Of in teams gaan jullie de strijd met elkaar aan in bijvoorbeeld de PLOF Gamble, waarbij jullie in teams gaan gokken op elkaars kunde in diverse doe en denkopdrachten.

Tussendoor is er natuurlijk genoeg gelegenheid om een drankje te doen, net als tijdens de aansluitende borrel.

Jubileum feest!

Het jubileum wordt natuurlijk afgesloten met een heerlijk diner in het Plofhuis of het sfeervolle restaurant aan de oever van de Vecht. Hier is natuurlijk ook ruimte voor een goede speech, een gezellige nazit of nog een leuke pubquiz. Gefeliciteerd!!!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE