Sfeervol & hilarisch

Je kerstborrel in de Plofhuisjes.

Pak in december extra uit met jullie kerstborrel van je bedrijf in Amsterdam en boek een uniek kerstarrangement in het  Winter Fortenland bij Fort Uitermeer in Weesp, op nog geen 10 minuten rijden vanaf Amsterdam.

Of breid de kerstborrel van jullie bedrijf uit met de hilarische Fort Trivial die we in deze gezellige periode aanpassen in kerstsferen!

En natuurlijk sluit je de kerstborrel af met een heerlijk diner in het Porterhouse aan de Vecht.

Wil je hier ook neerploffen?

Kerstborrel voor jullie bedrijf in Amsterdam

Sluit dit jaar extra feestelijk af met kerstborrel voor jullie bedrijf in een over de top kerstsfeer. Fort Uitermeer is in december het decor voor Winter Fortenland, een winters festival waar bedrijven hun eindejaarsborrel op een unieke manier kunnen beleven.

Ontvang je collega’s of relaties met een glas glühwein of warme chocomel en ga met elkaar de uitdaging aan van een sportief potje curling, boogschieten op de neus van Rudolph of zing mee met (foute) kerstliedjes. Met elkaar genieten aan onze schnappsbar met winterse hapjes kan natuurlijk ook.

Kerst teambuilding

Samenwerken en plezier maken dat zijn de ingrediënten van onze teambuilding programma’s die we in deze periode altijd in kerstsferen organiseren.  Zoals de PLOF Gamble, een toegankelijk spelprogramma waarbij je, net als de manschappen vroeger hier, gaat gokken op jullie kunde. In zes rondes gaan jullie zoveel mogelijk geld verzamelen voor een nieuwe kerstboom op kantoor! Wij verwachten trouwens iedereen in een foute kersttrui :-)!

Kerstborrel met diner

Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom voor een gezellige kerstborrel met aansluitend diner. Hierin werken wij samen met het naastgelegen Porterhouse Weesp. Jullie komen eerst naar het Plofhuis voor een lekker borreltje, hapjes en bijzondere activiteiten zoals de escape room skigondel en de curling baan.

Aansluitend lopen we in een lampionnenoptocht naar het restaurant waar een heerlijk en gezellig kerstdiner op jullie wacht! Een geweldige afsluiter van weer een bijzonder jaar met alle collega’s! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor een programma op maat.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE