Sfeervol & hilarisch

Je kerstborrel in de Plofhuisjes.

Pak in december extra uit met jullie kerstborrel van je bedrijf in Amsterdam en boek een uniek kerstarrangement in het  Winter Fortenland bij Fort Uitermeer in Weesp, op nog geen 10 minuten rijden vanaf Amsterdam.

Of breid de kerstborrel van jullie bedrijf uit met de hilarische Fort Trivial die we in deze gezellige periode aanpassen in kerstsferen!

Wil je hier ook neerploffen?

Kerstborrel voor jullie bedrijf in Amsterdam

Sluit dit jaar extra feestelijk af met kerstborrel voor jullie bedrijf in een over de top kerstsfeer. Fort Uitermeer is in december het decor voor Winter Fortenland, een winters festival waar bedrijven hun eindejaarsborrel op een unieke manier kunnen beleven.

Ontvang je collega’s of relaties met een warme chocomel en ga met elkaar de uitdaging aan van het hilarische PLOF Kerstuitje en zing mee met (foute) kerstliedjes. Met elkaar genieten aan onze schnappsbar met winterse hapjes kan natuurlijk ook.

Kerst teambuilding

Samenwerken en plezier maken dat zijn de ingrediënten van onze teambuilding programma’s die we in deze periode altijd in kerstsferen organiseren.  Zoals de PLOF Gamble, een toegankelijk spelprogramma waarbij je, net als de manschappen vroeger hier, gaat gokken op jullie kunde. In zes rondes gaan jullie zoveel mogelijk geld verzamelen voor een nieuwe kerstboom op kantoor! Wij verwachten trouwens iedereen in een foute kersttrui :-)!

Kerstborrel met diner

Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom voor een gezellige kerstborrel met aansluitend diner. De mogelijkheden hiervoor bespreken wij graag vooraf met jullie. Een geweldige afsluiter van weer een bijzonder jaar met alle collega’s! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor een programma op maat.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF kerstuitje main
10 - 65 personen

PLOF KERSTUITJE

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE