Historisch & Sfeervol

Je klantendag bij het Plofhuis.

Je relaties verrassen tijdens een klantendag op een bijzondere locatie?

Organiseer een ‘historische’ dag dan in één van onze Plofhuisjes bij Fort Uitermeer in Weesp. Deze voormalige munitie opslagplaatsen liggen verscholen in het groen en zijn nog redelijk onbekend bij het grote publiek.

En met een imposant torenfort op de achtergrond maak je bij aankomst direct een goede indruk op je gasten.

Wil je hier ook neerploffen?

Klantendag op bijzondere locatie

Naast onze bijzondere locatie bieden wij verschillende mogelijkheden om van je klantendag een succes te maken. Combineer je presentatie bijvoorbeeld met een leuke activiteit. Activiteiten die de gasten zelf uit kunnen kiezen bij de PLOF Spelen en vrijblijvend kunnen doen, van boogschieten, een rondleiding tot de kleinste escape room van Nederland!

Willen jullie gasten wel een gokje wagen? Dan is wellicht onze populaire activiteit de PLOF Gamble een fantastische invulling van jullie klantendag op locatie. En met onze ligging aan het water verras je je gasten natuurlijk met een aankomst per sloep of ter afsluiting een boottocht over De Vecht.

Moderne faciliteiten

Voor je klantendag op locatie beschikt het Plofhuis over alle moderne faciliteiten die nodig zijn bij presentaties en vergaderingen. Wifi, beamers met grote schermen of een 75″ multimediaal scherm zijn aanwezig om van deze dag een succes te maken.

Ook zijn er vergaderkisten met allerlei kantoorartikelen zodat het je klanten echt aan niets ontbreekt. Onze heerlijke bonenkoffie met een heerlijke bonbon van de lokale patissier Smit’s Delicious zorgen gelijk voor de ideale aftrap van je klantendag. Neem contact op voor de invulling van je lunch wensen of een afsluitende borrel aan het water, we maken graag een passende offerte.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.