Hoe was het?

We horen graag jullie mening.

Onze PLOF crew heeft er alles aan gedaan om jullie zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wij hopen dan ook dat jullie een geslaagde dag hebben gehad op het Plofhuis.

Mocht er iets zijn dat niet helemaal naar wens is geweest, horen wij dit graag, zodat wij hieraan kunnen werken.

Willen jullie een misschien laten weten wat jullie vonden van jullie bezoek aan het Plofhuis? Op deze manier kunnen toekomstige gasten een inzicht krijgen wat ze vonden van hun tijd bij ons.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Robert-Jan, Albert en Patricia

In de aanvraag ontbreekt een API sleutel. Of, de sleutel parameter is ongeldig.
TER INSPIRATIE

Onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Review Bedrijfsuitje: Een Dag vol Teamwerk en Plezier

Als medewerker van een gerenommeerd bedrijf was ik onlangs deel van een bedrijfsuitje bij het Plofhuis dat al mijn verwachtingen overtrof. Het was een dag vol teamwerk, plezier en onvergetelijke ervaringen. In deze review wil ik graag mijn enthousiasme en waardering delen voor dit geweldige bedrijfsuitje.

Het avontuur begon vroeg in de ochtend toen we werden verwelkomd door een team van enthousiaste en professionele begeleiders. Ze zorgden ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en creëerden meteen een positieve sfeer. Na een korte introductie begonnen we met een reeks teambuilding activiteiten die waren ontworpen om onze samenwerking en communicatievaardigheden te verbeteren.

Hoogtepunten

Eén van de hoogtepunten van de dag was een uitdagend spelprogramma, Fort Trivial. We werden verdeeld in teams en moesten samenwerken om obstakels te overwinnen. Het vereiste niet alleen fysieke ‘kracht’, maar ook strategisch denken en het vermogen om snel beslissingen te nemen. Het was geweldig om te zien hoe iedereen zijn krachten bundelde en elkaar aanmoedigde om het beste uit zichzelf te halen.

Lunchpauze

Na de intensieve ochtendactiviteiten was het tijd voor een welverdiende lunchpauze. De PLOF lunch was heerlijk en er was een ruime keuze aan gerechten, rekening houdend met verschillende dieetwensen. Dit toonde de aandacht voor detail en het streven naar klanttevredenheid van de organisatoren.

Na de lunch werden we verrast met een teamuitdaging met keuze mogelijkheden (PLOF Spelen), waaronder een escaperoom achtig spel. Dit was een geweldige manier om onze probleemoplossende vaardigheden te testen en tegelijkertijd te genieten van een spannende en leuke activiteit. De puzzels waren uitdagend maar niet onmogelijk, en we slaagden erin om binnen de tijd te munitiekist open te krijgen. Het gevoel van voldoening en de positieve energie die dit creëerde, waren onbetaalbaar.

Clinic boogschieten

Verder konden we kiezen uit een clinic boogschieten, waarbij je ging kennismaken met deze leuke schietsport en in een mini toernooi gingen proberen om zoveel mogelijk ballonnen kapot te schieten. Ook werd er een fascinerende rondleiding gegeven door een enthousiaste vrijwilliger van Fort Uitermeer.

Om de activiteiten af te sluiten hebben we de hilarische Bommen & Granaten quiz gedaan, waarbij zelfs vragen over ons bedrijf waren toegevoegd.

Feestelijke borrel

Het bedrijfsuitje werd afgesloten met een feestelijke borrel, waar we konden napraten en genieten van elkaars gezelschap. Het was een perfecte gelegenheid om informeel met collega’s te praten en de banden te versterken. De organisatoren hadden gezorgd voor een ontspannen en gezellige sfeer, met hapjes en drankjes op ons privéterras bij het Plofhuis.