Hoe was het?

We horen graag jullie mening.

Onze PLOF crew heeft er alles aan gedaan om jullie zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wij hopen dan ook dat jullie een geslaagde dag hebben gehad op het Plofhuis.

Mocht er iets zijn dat niet helemaal naar wens is geweest, horen wij dit graag, zodat wij hieraan kunnen werken.

Willen jullie een misschien laten weten wat jullie vonden van jullie bezoek aan het Plofhuis? Op deze manier kunnen toekomstige gasten een inzicht krijgen wat ze vonden van hun tijd bij ons.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Robert-Jan, Albert en Patricia

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Review vergadering bij Fort Uitermeer

Fort Uitermeer, gelegen in het prachtige landschap van Weesp, is een historische locatie die bekend staat om zijn adembenemende schoonheid en unieke sfeer. Onlangs had ik het genoegen om deel te nemen aan een vergadering in het Plofhuis op deze bijzondere plek. In deze review zal ik mijn ervaringen delen en de vele aspecten van de vergadering bij Fort Uitermeer belichten.

Sfeer en omgeving

Vanaf het moment dat ik het terrein van Fort Uitermeer betrad, was ik overweldigd door de rustige en schilderachtige omgeving. De combinatie van groen en de historische architectuur van het fort en de Plofhuisjes creëerde een atmosfeer van sereniteit en inspiratie. De vergaderruimte was ruim en goed verlicht, met grote ramen die een prachtig uitzicht boden op het omliggende landschap. Deze ambiance zorgde voor een ontspannen en productieve vergadersfeer.

Faciliteiten en voorzieningen

Het Plofhuis biedt uitstekende faciliteiten en voorzieningen voor vergaderingen en evenementen. De vergaderzaal was voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en comfortabele stoelen, wat het werken tijdens de bijeenkomst zeer aangenaam maakte. Daarnaast was er een aparte ruimte beschikbaar voor break out sessies en waar we konden genieten van heerlijke versnaperingen en drankjes. De vriendelijke en attente medewerkers zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep en waren altijd beschikbaar om te helpen wanneer dat nodig was.

Catering

Een ander hoogtepunt van de vergadering bij het Plofhuis was de voortreffelijke catering. Er werd gezorgd voor een uitgebreid assortiment aan verse en smakelijke gerechten, variërend van hartige hapjes tot een uitgebreide lunch. De presentatie van het eten was prachtig en de kwaliteit overtrof zeker mijn verwachtingen. Men hield rekening met verschillende dieetwensen en zorgde ervoor dat iedereen tevreden was.

Professionele service

Wat de vergadering bij het Plofhuis op Fort Uitermeer echt onderscheidde, was de professionele service die werd geboden. Vanaf het eerste contact met de medewerkers tot aan het einde van de vergadering waren ze uiterst behulpzaam en attent. Ze luisterden naar onze specifieke behoeften en pasten de opstelling van de vergaderzaal en de catering aan om aan onze wensen te voldoen. Het personeel was goed geïnformeerd over de faciliteiten en beantwoordde al onze vragen met geduld en vriendelijkheid.

Teamactiviteiten

Naast de vergadering bood het Plofhuis ook verschillende teamactiviteiten aan. We hadden de mogelijkheid om een rondleiding over het fort te volgen, wat een fascinerende reis door de geschiedenis bood. 

Kortom, wij hebben een zeer geslaagde vergadering beleefd op deze bijzondere en inspirerende locatie.